E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Umesto svadja,podvala i sl-malo znanja!!!
medvedicibgd:
Pre svega ne znam da li sam odabrao pravo mesto ali evo predloga,dragi admini posto ste svi stari ladjari organizujte neke tecajeve ili kurseve o bitnim stvarima vezanim za plovidbu i odrzavanjem camaca a nakon toga umesto glasanja ispit.Imamo biblioteku pa iz nje mnogo toga mezete da iskoristite i dopunite nekim slikama a posle sastavite desetak pitanja u vezi predmetne tematike.Na pocetku sezone organizujte opeti test vezan za sve prethodne kao zavrsni ispit a mozemo da pozovemo i STANKA za kraj.Ovako bi se manili glupih prepucavanja,nesto bi se naucilo,obnovilo a ne bi bilo ni grunfovanja.Mislim da za zimske dane bolje ovako ispuniti nego...Mozda da i neke clanove foruma iskusne pozovete da se aktiviraju na ovaj nacin,zasto i oni ne bi bili predavaci.Pozz i razmislite malo, ovako bi stalno bile prisutne odgovarajuce teme-nauticke.
marke:
A sponzor da bude Mitros ili Big Bull a moze i neka privatna farma Stankova.
HOGAR:
Sve moguce,maltene,vec postoji na forumu po raznim rubrikama,ama,narod mrzi da cita, :lol:,kud pomenu biblioteku :lol: :lol:
deda:
Medo , sta mislis koliko je ljudi ovde spremno da prizna da nesto ne zna? Idi molim te!!!Mi strucnjaci za sve i svasta da ne umemo da teramo ladju i jos da nam to objasnjava , recimo , Novus!!Ajte molim vas!!Ta mante se !!!
LSI:
Podržavam predlog.
Evo moj doprinos bi bio sledeći: prijavljujem se za sponzora!
Prvih deset članova foruma koji odgovore tačno na deset postavljenih pitanja u roku od deset minuta od trenutka objavljivanja pitanja - od mene dobijaju po pivo!
Treba stvar organizovati tako da administrator koji bude zadužen za realizaciju, objavi deset pitanja i da zaključa temu posle deset minuta.
Od pristiglih odgovora, prvih deset koji odgovore na svih deset pitanja tačno, dobijaju gore opisanu nagradu.
Nagrada nije nešto naročito vredna ali verujem da ćemo sa zadovoljstvom svi zajedno da popijemo to pivo...
Suština je da se zabavimo i da vidimo koliko ko stvarno zna...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju