na chatu zoki_novus: jel se licna karta vodi na tebe?
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Svaki ozbiljan brodograditelj bi trebao da zna da se prozori na brodu uvek rade sa radijusom,tj. nikada se coskovi ne ostavljaju spicasti.To je po pravilima brodogradnje i na tome ce svaki inzenjer da insistira.Jos jednom Iko,svaka cast.
Citat: kemppi 23, 12, 2011, 19:25:12 posle podneSvaki ozbiljan brodograditelj bi trebao da zna da se prozori na brodu uvek rade sa radijusom,tj. nikada se coskovi ne ostavljaju spicasti.To je po pravilima brodogradnje i na tome ce svaki inzenjer da insistira.Jos jednom Iko,svaka cast.ja koliko vidim nisu prozori zaobljeni
a sto ovako iz parcica ? zar nije lakse , pametnije i kvalitetnije da samo iseces lim ?
iko,sjajno,sjajno sjajno,zao mi je samo sto si se mucio napolju i sto me nisi pozvao da ti plazmom isecem prozore iz cele table lima.......meni je danas sedmi radni dan na mom brodu,sve su prilike da cemo zajedno porinuti ladje na prolece....
Kada bi se radilo iz cele table kostalo bi mnogo vise!!Kada izvadis prozore ti parcici tesko da mogu bilo gde da se iskoriste!
Citat: deda 26, 12, 2011, 20:42:06 posle podneKada bi se radilo iz cele table kostalo bi mnogo vise!!Kada izvadis prozore ti parcici tesko da mogu bilo gde da se iskoriste!mogu da se iskoriste kao idealni sabloni za stakla :: ::