Ko nema u vuglu ima u Googlu - Drug Shone
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: busa2 05, 11, 2011, 11:24:54 pre podneiko , sta da ti kazem sa idejom si me ostavio bez teksta ? jos sam u pozitivnom soku i stalno se vracam na postavljene slike o zamisli i .... :good: :good: :good: :good: :good: :good: :drinks:A camac ne radi Dragan iz Smedereva a Busi se svidja!! :taunt:Izvini druze , morao sam!!!!Mislim na Busu.
iko , sta da ti kazem sa idejom si me ostavio bez teksta ? jos sam u pozitivnom soku i stalno se vracam na postavljene slike o zamisli i .... :good: :good: :good: :good: :good: :good: :drinks:
Dato mi je ovlašćenje moderatora, i prilikom započinjanja teme sam obrisao par postova samo iz razloga ,da sam želeo prvo da postavim sve raspoložive fotografije.Zbog takvog razmišljanja i brisanja ,po meni preuranjenih postova dobio sam na pp kritike .Izvinjavam se svima kojima sam izbrisao postove , nerazmišljajući da to može dovesti do nečijeg nezadovoljstva.Ne želim da gubim prijatelje zbog ovlašćenja koja su mi data i koja od sad mogu slobodno da mi budu ukinuta jer ih koristiti neću.
ne offujte strucnjaci imate temu za to pa litajte tamo do mile volje ! :nono: