Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
POMOĆ PRIJATELJA
Darkobp:
--- Citat: Kapetan 01, 10, 2011, 23:54:34 posle podne ---
--- Citat: Darkobp 01, 10, 2011, 23:42:34 posle podne ---Sacekacemo jos koji dan da vidimo sta moze Vlada iz Futoga da uradi,pa cemo znati onda sta nam je ciniti :good:
--- Kraj citata ---
kad se cujes sa vladom , reci da ga pozdravio kapetan i da ako nadje motor da ce kapetan da kupi to sokocalo ako da popust veci od buse !
--- Kraj citata ---
Sokocalo od motora ili sonara,na sta mislis??
Ako na sonara mislis,to bi trebao biti neki najnoviji 3d sonar na 800hz iz njegove prodaje,sa nekom cifrom koliko sam ja razumeo od 2000-3000e skojim navodno na dnu moze da ti prebroji koliko imas olovica na najlonu
power70:
Znam da je Vlada skup....zato i pitam ....
Kapetan:
prvo nisi trebao da odustanes od metal detektora jer je metalni odraz motora u mulju drasticno drugaciji od odraza limenke ili sipke ... a to aparat jako dobro registruje ... ipak je motor 40 kila a limenka 30 grama...
to je najsigurniji i najbolji nacin da nadjes motor ....
vladin sonar je lowrance za koji je trazio nesto ispod 2000 evra
evo ti slike :
http://www.lowrance.com/en/Products/Marine/Broadband-Sounder-and-Ethernetworking/StructureScan-Sonar-Imaging/Display-Viewpoints/
e sad po meni je Humminbird bolji za nekih 20 % pa ako smanji cenu ispod Hummingbirdove onda se isplati , ali mislim da ni jedan ni drugi ne mogu da pogedaju u mulj ...
Darkobp:
Problem br.2 Kapetane :smile:
Podvodni metal detektor u Srbiji naci(bar na net-u) = Maltene nemoguce
99% su i hrvatske ili pitaj boga odakle (pa o isplativosti njihove ekspedicije necemo ni pricati :lol: )
Samo na jednu adresu sam uspeo pokucati,e sad dal' bi tako nesto hteli i mogli usluzno odraditi to cemo videti ako odgovore na mail :good:
miodragi:
Učestvujem i ja sa 10 eura. Javite gde i kako da se uplati.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju