Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

<< < (11/53) > >>

Barba:
Ucestvujem naravno.

barbanesa:
A gde sam ja na spisku Arso?Zar sam ja bezao od necega na ovom forumu? :lol: :lol:

Darkobp:
 1.  Arsa................................................................................................. 10 E
 2.  Kapetan .........................................................................................  10
 3.  Kacintata ......................................................................................... 10
 4.  Srsa ................................................................................................ 10
 5.  NJegoš68......................................................................................... 10
 6.  Latin ................................................................................................ 10
 7.  Zoran Marinković ............................................................................. 10
 8.  Power70 .......................................................................................... 10
 9.  Deda................................................................................................ 10
10. Sanja ............................................................................................... 10
11. Dule ................................................................................................. 10
12. Taxi .................................................................................................. 10
13. Sajt Mojalađa ................................................................................... 10
14. Hogar ............................................................................................... 10
15. stvlada ............................................................................................. 10
16. mossi ............................................................................................... 10
17. Veca ................................................................................................. 10
18. Vlada69 ............................................................................................ 10
19. Neptun23 ......................................................................................... 10
20. Espresso .......................................................................................... 10
21. busa2 ............................................................................................... 10
22. SARALIDA ......................................................................................... 10
23. miodragi.............................................................................................10
24  Barba.................................................................................................10
25. barbanesa.........................................................................................10
26. darkobp drugar 1...............................................................................10
27. darkobp drugar 2...............................................................................10
28. sharke................................................................................................10
Imam 2 drugara koji su mi cesto pravili drustvo na brodicu i uzivali u tom zvuku motora,nisu clanovi Moje Ladje al daruju preko mene svako po 10e

idemo dalje.........  :good:
29. ..........??

sharke:
Hej,evo i mene.Hoću i ja na spisak. :good: :drinks:

Arsa:

--- Citat: barbanesa  02, 10, 2011, 18:28:33 posle podne ---A gde sam ja na spisku Arso?Zar sam ja bezao od necega na ovom forumu? :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Vidiš da je Darko sve sredio. :lol:

Jedino mi deda nije jasan. Nikako da razrešimo onaj upitnik:taunt:

P.S. Darko, preskočio si odiseja. Nemo da ga ljutiš.  :tenk:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju