Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

<< < (9/53) > >>

Arsa:
Mossi nema nikakvog problema.  :good:

Neka Darko ovde postavi broj svog računa na koji ćemo mi koji smo to odlučili poslati novac (znači u dinarima), i neka nas redovno izveštava od koga je novac stigao kako bi se intervenisalo u slučaju da pare zalutaju.

Što se tiče ovog spiska, koji kako Ika reče liči na spisak za druženje, mislim da treba da se nastavi i da ga od sada ažurira Darko koji će pored svakog prijavljenog napisati da li je novac poslao ili ne.   :police:

Da ne bude posle da je Ika u pravu. :lol:

Darkobp:
Ako mora tako ja se slazem,ima li mi druge??   :smile:

Sacekacemo jos koji dan da vidimo sta moze Vlada iz Futoga da uradi,pa cemo znati onda sta nam je ciniti  :good:

power70:
Da li se placa ta Vladina intervencija tj.pregled dna Tikvare sa njegovim sonarom?

Kapetan:

--- Citat: Darkobp  01, 10, 2011, 23:42:34 posle podne ---Sacekacemo jos koji dan da vidimo sta moze Vlada iz Futoga da uradi,pa cemo znati onda sta nam je ciniti  :good:

--- Kraj citata ---

kad se cujes sa vladom , reci da ga pozdravio kapetan i da ako nadje motor da ce kapetan da kupi to sokocalo ako da popust veci od buse !

Darkobp:

--- Citat: power70  01, 10, 2011, 23:46:14 posle podne ---Da li se placa ta Vladina intervencija tj.pregled dna Tikvare sa njegovim sonarom?

--- Kraj citata ---

To jos neznamo!!! Navodno dolazi po prijateljskoj osnovi,a s'obzirom da je njegovo vreme jako skupo...

Tj ukratko videcemo

Pre dolaska svakako cemo mu objasniti kako stvari stoje,i ako to njegovo cudo od sonara nemoze da zaviri malo  u mulj -nemora ni da dolazi  :taunt:

Bas zbog takvih stvari sam i odustao i od metal detektora da ne bih angazovao (da kazem placao)svaki zaron ronioca koji ce da izvlace stare kante,lavore,limenke od lav piva...sa dna Tikvare ,pa samo bih se trosak gomilao

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju