Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

(1/53) > >>

Zoran Marinković:
 :smile:

--- Citat: neptun23  27, 09, 2011, 20:43:03 posle podne ---Tradicionalno RUSI pomazu,salu na stranu bili smo na skupu lepo docekani i bilo bi ok nekako to i uzvratiti predlazem da skupimo sredstva i resimo ovaj problem potapanja motora .
Od kritika nemamo nista ajde da se pomogne coveku i da se jos jednom mozda uz neku corbicu sretnemo i sve ovo resimo.
Jos jednom ponavljam bio je lep skup na koji smo iz NS u Palanku dosli gumenjakom nije nas mrzelo upoznali se sa ostalim forumasima lepo proveli i nebi bilo ok na tome da ostane (mislim na izgubljen motor).
POZZ za sve koji misle isto.

--- Kraj citata ---

Apsolutno prihvatam i podržavam predlog da se skupi lova.... :friends:

Ako Prišić tvrdi da može da ga nađe, mislim da je to jedino racionalno rešenje i ne treba gubiti vreme, pozovi čoveka i da se uradi.

SALE NB:
Ako uzmemo u obzir osnovni princip rada sonara, a možemo na osnovu dosadašnje pretrage da pretpostavimo da se motor nijednim svojim delom ne izdvaja od okolnog dna, čisto sumnjam da će pretraga bilo kojim sonarom dati neke rezultate. Naravno, podržavam i zahvaljujem unapred i Vladi na vremenu i trudu.
Tu bi jedino neki od ovih metal-detektora, što je Kapetan spominjao, bio od koristi.

S obzirom da ja snosim svakako najveći deo odgovornosti u ovom incidentu, ja ću snositi i troškove koji je Mossi napravio.
Za prehladu mu ne mogu pomoći- osim da se solidarišem! Nije jedini koji se prehladio! :)
Zahvaljujem se svima koji su investirali vreme, novac i opremu i pokušali da pronađu motor.

Svakako da Darku dugujem jedan Mercury 5ks, a s obzirom da je servis Peka u St. Banovcima prodavac i serviser tih motora, još danas ću proveriti kako i pod kojim uslovima mogu da kupim jednu 5-icu. Verujem i nadam se da će biti i mogućnost neke otplate na rate.
Humanitarne akcije služe da se pomogne ljudima koji sami ne mogu da dođu do čamca ili motora, a ovde se radi o gubitku motora koji je prouzrokovan nesmotrenim postupkom jedne osobe.  Taj ima da plati! :taunt: :)

Kapetan:
sale ne zezaj , ko moze da uvestvuje u skupljanju para ucestvovace,,,

taxi:
ako vladino cudo od masine ne pomogne apsolutno podrzavam predlog za kupovinu drugog motora {ne mora merkuri) i bicu medju prvima koji ce da da svoj prilog.

barbanesa:
E vala svaka vam je na mestu..I ja se pridruzujem rostilju,pardon donaciji... :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju