Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
POMOĆ PRIJATELJA
ronac:
--- Citat: Zoran Marinković 12, 10, 2011, 17:16:04 posle podne --- :smile:
Darko, pogledao sam gornje slike honde, i iskreno mi se ne sviđa :nono:
Sa kilometra se vidi da je okrečena a elisa oštećena.... :suicide:
Farba ima dvostruku ulogu : - da se sakriju nedostatci, i da se zamažu oči kupca... :diablo:
Ja bi se uvek pre odlučio da uzmem neki koji bi sam sredio i ako treba i ofarbao, bar bi znao šta je ispod farbe.
Ovako ne znaš ništa osim cene.... :agree: :nono:
Naravno, ovo je samo moje mišljenje i obzirom da te cenim kao čoveka imao sam potrebe da ti to kažem,
a konačna odluka će biti samo tvoja. Moje je da ti poželim sreću. :friends:
--- Kraj citata ---
Prijatelju ovaj put te oko sokolovo prevarilo,motor je u original boji ,elisa nigde ni okrznuta ,motor vozen samo par sati a farba koju vidis je antialgin.Ja sam rekao Darku da pogleda pa ako ga interesuje radi kompletne situacije moze da ga dobije dosta povoljno.Inace da naglasim MOTOR TROSI 3L GORIVA NA SAT(prodavac na to daje garanciju) :drinks:
Zoran Marinković:
:good:
--- Citat: ronac 12, 10, 2011, 18:48:01 posle podne ---Prijatelju ovaj put te oko sokolovo prevarilo,motor je u original boji ,elisa nigde ni okrznuta ,motor vozen samo par sati a farba koju vidis je antialgin.Ja sam rekao Darku da pogleda pa ako ga interesuje radi kompletne situacije moze da ga dobije dosta povoljno.Inace da naglasim MOTOR TROSI 3L GORIVA NA SAT(prodavac na to daje garanciju) :drinks:
--- Kraj citata ---
Drago mi je da grešim. Ako poznajete motor i vlasnika - to potpuno menja situaciju. :drinks:
Darkobp:
Eto nesporazuma :taunt:
Deda Zoran je pricao o Hondi 7.5 koju sam ja okacio a ne o Evinrude-u 9.9
U danasnjem razgovoru sa SaleNb-om smo se slozili jedno-a to je da se manemo takvih motora kao sto je ova gore pomenuta Honda 7.5(nebitno u kakvoj je stanju i farbe),Honda je Honda al vala ta honda iz tih serija ima 30-35 god,a sta je puno -puno je :wild:
Rado bi malog Mercury-ja 5 2009 godista zamenuo za malo jaci motor od 2 cilindra starijeg al da nebude bas 30godina stariji jer to je vec vredjanje inteligencije :lol: :diablo:
Hvala cika Zorane na na dobronamernom i iskrenom savetu 100% si u pravu,najlakse je ofarbati motor :good:
Hvala i tebi Ronac na ponudjenom motoru i dobroj ponudi al u obzir dolaze samo 4t motori :drinks:
Takvog Evinrudea samo 6ks istog godista imao sam i ja pa sam se vise radovao kad sam ga prodao nego kad sam ga kupio :taunt: :taunt:
Zoran Marinković:
:preved:
Darko, pokušaću da nađem jedan br. telefona iz Zrenjanina, odnosno iz Ečke. prodaju uvežen komplet čamac sa relativno novim merkurijem 5
ks (kao onaj tvoj što izigrava podmornicu), na prikolici. Kada sam ih zvao - bili su raspoloženi da prodaju samo motor i nije bilo skupo.
Možda je još aktuelno !
njegos68:
Darko,jesi li razmišljao da odeš do Bijeljine,do Marinka?On uvjek ima novijih i dobrih motora iz CH za pristojne novce,a i nije ti mnogo daleko.. :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju