Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

<< < (29/53) > >>

Darkobp:
Uzece se i ta ideja u obzir :good:  :drinks:

barbanesa:
Ja zvao Marinka zbog radi mene nema nista do januara ..ne lipsi magare do zelene trave.
Trazicemo na drugom mestu.. :muslim-man:

njegos68:

--- Citat: barbanesa  13, 10, 2011, 13:16:53 posle podne ---Ja zvao Marinka zbog radi mene nema nista do januara ..ne lipsi magare do zelene trave.

--- Kraj citata ---
Ija sam ga zvao prošle godine i kaže nema ništa... Posle par dana u prolazu svratim i motora koliko hoćeš... Sjedim i pijem kafu sa marinkom ,neko ga zove i on ladno kaže nema motora..  :superstition:

ronac:

--- Citat: njegos68  13, 10, 2011, 14:36:24 posle podne ---
--- Citat: barbanesa  13, 10, 2011, 13:16:53 posle podne ---Ja zvao Marinka zbog radi mene nema nista do januara ..ne lipsi magare do zelene trave.

--- Kraj citata ---
Ija sam ga zvao prošle godine i kaže nema ništa... Posle par dana u prolazu svratim i motora koliko hoćeš... Sjedim i pijem kafu sa marinkom ,neko ga zove i on ladno kaže nema motora..  :superstition:

--- Kraj citata ---

A jel on poklanja motore? :sajkaca:

njegos68:

--- Citat: ronac  13, 10, 2011, 14:59:59 posle podne ---
--- Citat: njegos68  13, 10, 2011, 14:36:24 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

A jel on poklanja motore? :sajkaca:

--- Kraj citata ---
Naravno da ne poklanja,ali vam ja kažem za moje iskustvo..  :on_the_quiet: Ponekad neće da se bakće da ga smarači zovu preko telefona i po pola sata da objašnjava nekom ko i nema nameru ništa da kupi...  :lula:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju