Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

<< < (27/53) > >>

barbanesa:
Koliko vidim vecina clanova koji su se prijavili su uplatili donacije,sad ostaje da nam javis jel ste nesto nasli i jel ti i Sale i dokle su stigli pregovori?
A na ostale apelujem da sto pre uplate da bi nas drug imao sa cim da plovi .. :tenk:

Darkobp:
Nema potrebe za zurbom jer drug i ovako za dan-dva vadi brodic iz vode napolje ;)
Kako zahladi malo ubise me vodeni pacovi,pojedose mi pola brodica tako da pod hitno mora kuci u garazu :diablo:

Nekolicina ljudi je i uplatilo koji nisu bili na prvobitnom javljanju ilt da kazem spisku tako da bice novaca... polako

Sa Saletom se nisam nesto veliko dogovarao al polako vrtim i pratim sve oglase sa malim motoricima tipa od 5-10ks
Trazi se nesto zglavno a tipa sto jeftinije a zglavno a da moze jos da sluzi da maltene ova akcija pokrije veliku vecinu para da nebacamo ni mene ni Saleta u neki trosak

Mozda nesto tipa ovoga ili...
http://www.kupujemprodajem.com/Honda-7-5-4takta-1027318-oglas.htm?filter_id=5771578#photoBig

Jeste matora kao biblija ali je honda i to nalickana :good: :yahoo:

Pa ako neko nesto cuje,vidi,nadje... :good:

eni blue:
Uplaceno

ronac:
Darko, ne znam kakav motor zelis ali bih ti mozda mogao pomoci oko kupovine ovog motora.Motor je od mog prijatelja (vojno lice)kupljen od vojske jako malo vozen ,ima sve papire i bio je registrovan u Grockoj.Ako te interesuje javi.
http://www.navodi.com/

Evinrude 9.5 KS

Proizvodnja:
1989. god.
Cena:
500 €
Kontakt:
            +381 63 235 116     
Objavljeno: 11/09/11

Zoran Marinković:
 :smile:

Darko, pogledao sam gornje slike honde, i iskreno mi se ne sviđa :nono:

Sa kilometra se vidi da je okrečena a elisa oštećena.... :suicide:

Farba ima dvostruku ulogu : - da se sakriju nedostatci, i da se zamažu oči kupca... :diablo:

Ja bi se uvek pre odlučio da uzmem neki koji bi sam sredio i ako treba i ofarbao, bar bi znao šta je ispod farbe.

Ovako ne znaš ništa osim cene.... :agree: :nono:

Naravno, ovo je samo moje mišljenje i obzirom da te cenim kao čoveka imao sam potrebe da ti to kažem,

a konačna odluka će biti samo tvoja. Moje je da ti poželim sreću. :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju