Kad krene maler-da,najbolje ne izlaziti iz kuće... :superstition: Ja sam recimo kupio konektor za gorivo za Yamahu od 7 eura i služi me evo treća godina :) Tako da ne mora da znači.. :sorry: ti si imao maler,ali većina ljudi kupuje ove jeftine i manje-više nemaju problema..
[/quote]
Pazi,ko zna da li sam od sto komada baš ja kupio neki....ali recimo da na Tohatsu 9.8 dobiješ priključak ako se ne varam od mesinga !!!
Zašto to Honda ne pravi ?
To što tvoj već drugu godinu za redom radi besprekorno ne znači da te neće negde (ne daj bože) ostaviti tako da ti je prijateljski savet nabavi ti još jedan od 7 eur i štekaj ga negde na čamcu,za ne daj bože.
[/quote] Znaš kako Vlado... :good: Ja sam jedno 25 godina na vodi i promijenio sam oko 20 motora dosad.. :stop: I većina su bili motori stariji od 10 godina i na svima sam imao plastične konektore...Desilo mi se jednom ili dva puta da otkažu i to mojom greškom jer kad guraš pod uglom ošteti se gumica ,što se i meni desilo.. Ali ja uvjek sa sobom nosim kutiju sa alatom koji sadrži rezervne svećice ,kluč za iste,parče creva ,par klučeva ,2 šrafcigera i oštri nož.. :) I kad mi se oštetio konektor ja sam skinuo poklopac motora i stavio crijevo direktno na pumpu i stigao tamo gdje sam krenuo.. :stop: a veslo baš i ne volim..