Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Skup forumaša TIKVARA
mossi:
Extra, vodostaj će biti povišen (ali to je i dalje NIZAK vodostaj) i verovatno ne bi trebalo rizikovati da se ne može nazad.
Ali pošto će za dan-dva da krene u opadanje, eto dobrog izgovora da se ostane na Tikvari 2-3 dana. :lol:
Nego Darko, ako se ne može kolima jer to znači da se mora peške preko neke vode?
Pitanje je čisto figurativno.. i teško da ćeš danas stići odgovoriti, jer si na plaži sa ekipom i baš vam je teško. :suicide: :taunt:
Ekipa iz Sombora, je na mestu okupljanja oko 10h.
:drinks:
latin:
Darko srećan ti rođendan, uši ću ti izvući posle kad se vidimo.
stvlada:
Najbolje bi bilo da neko napise adresu tj najblizu ulicu posto nas navodi gps
SALE NB:
--- Citat: stvlada 24, 09, 2011, 15:56:24 posle podne ---Najbolje bi bilo da neko napise adresu tj najblizu ulicu posto nas navodi gps
--- Kraj citata ---
Pa vidi se na ovoj karti gore! :good:
Ukucaj "Veselina Masleše"!!!
Darkobp:
--- Citat: mossi 24, 09, 2011, 08:47:41 pre podne ---
Nego Darko, ako se ne može kolima jer to znači da se mora peške preko neke vode?
--- Kraj citata ---
kao sto rekoh verovatno se nece mocu kolima prici,ja sam u podne lepo prosao po suvom ispod mostica al vec sad uvec sam morao pregaziti potocic od 10-15cm dubine sto bas Alfi nije prijalo
Neeeeee Mossy,nego ce te lepo pesice preko malog pesackog mostica pa stazicom preko plaze jedno 100-150m :smile:
A ti mossy cimni me kad stignes da dodjem da ti odvucem maleni camcicim brodicem da ga nevucete uz obalu :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju