Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup forumaša TIKVARA

<< < (8/26) > >>

latin:
Biće lep dan a još lepše okupljanje a kad se popije koja, garant će biti prelepo, padne kriterijum.

Darkobp:
uuuuuuuuu vec nas ima skoro 20 :yahoo:
Valo koliko vidim tu ce jedino stolica faliti  :taunt:

Mesto sam nasao(fotki nazalos nema :sorry: ) iodmah je u sumici tik uz plazu bas na obali Tikvare,odaljeno malo od Dunava posto je vec malo porastao Dunav a do nedelje nagurace i jos maltene 80 cm tako da se bez problema moze uci u Tikvaru i camcem sa vecim gazom

Sutra idem tamo okrenem prase pa ce te dobiti slike mesta okupljanja iz prve ruke  :taunt: :taunt:

zorter:

--- Citat: stvlada  23, 09, 2011, 20:28:00 posle podne ---Milosbg,Toma taxi Kapetan(ako bude dolazio) i ja donosimo meso za rostilj i pice:sokovi, i vinjak...

--- Kraj citata ---

Kapetan ako je rekao: AKO BUDE MOGAO,
znajte da sigurno NE MOZE.  :nono:

Praksa je to dokazala vise puta do sada. :taunt:

mossi:
Kapetan je KAPETAN ako dodje mi srećni ako ne dodje..
Dodje mi 20e.  :taunt: :lol:

:drinks:

Darkobp:
Ajd sad u detalje

Na prvoj slici je mesto sastanka,al na zalost svih gostiju ako Dunav jos malo naraste mozda ce te morati  prepesaciti jedno 100m preko plaze jer se nece moci autom dotle doci

Na drugoj slici-plava strelica oznacava Dunav,zuta je pravac vaseg dolaska,a zeleni "krug" je mesta gde ce te verovatno morati ostaviti auto  ako Dunav naraste(osim ako nedolazite nivom ili kojekavim jeep-om   :smile:)

U ostaslom,kad dodjete do Tikvare videcete tik uz plazu(tj iza plaze) uz ubalu jednog sivo-plavog Elana 495 i verovatno metalnog belog-plavog kabinasa od 10m-  to nek vam bude orjentir gde je skup

A sad Palanka/
Oni koji dolaze iz pravca Novog sada-1.semafor je kod groblja i pice pravo dobrih 2km, 2 semafor produze  takodje pravo i na 3-cem idu levo,zatim pravo 2 coska(izmedju ima 1 semafor kod kojeg je supermarket Rodic),zatim desno  do semafora i tu skerecete levo i to je put koji vas dovodi do Tikvare
Deluje komplikovano jer mora da se obidje centar ali ustvari nije bas tako strasno :good:

Iz pravca sombora-drzi se glavnog puta i nesilazi sa njega(on ce se racvati blago na levo  posle onih benz.pumpi i krivudati ali samo se drzi njega i pici pravo) 1 semafor pravo i dolazis do raskrsnice gde moras ili levo ili desno(ides levo) ubrzo zatim je semafor i ides desno i to je put koji vodi do Tikvare

Bilo ko da ima nekih problema,pitanja,izgubi se ili bilo sta drugo moj broj je 064/1182049 Darko  :good:

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju