Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Skup forumaša TIKVARA
barbanesa:
Bogami tesko da cete vi uspeti da se skupite mnogo komplikovano za neke :lol:
njegos68:
--- Citat: barbanesa 24, 09, 2011, 21:09:29 posle podne ---Bogami tesko da cete vi uspeti da se skupite mnogo komplikovano za neke :lol:
--- Kraj citata ---
Pa i jeste komplikovano.. :lol: Ko bješe taj Veselin Masleša?? Šalim se,želim Vam lijepo druženje!! :good: :drinks: :drinks:
Zoran Marinković:
:smile:
Valjda nećemo morati sami da pojedemo pun kotlić čorbe, .....kila pržene ribe.....kila roštilja....prase od danas...kulena...pite... :heat: :heat:
a moramo i Arsu malo da podgojimo, da ne gladuje u našem ataru.... :yahoo: :party:
p.s.
samo će biti problem oko slikanja....gde bre masnim prstima da škljocaš.... :sajkaca: :lol:
mossi:
--- Citat ---mossy cimni me kad stignes da dodjem da ti odvucem maleni camcicim brodicem da ga nevucete uz obalu
--- Kraj citata ---
Taman potrpamo stvari iz Pežoa ja i lepo doveslam, i posle ko da kaže da nisam na skup došao čamcem. :lula: :lol:
Lagano polako..
Sve u svoje vreme.
Ko je komplikovan?! :lol: :shout: :scare:
Arsa:
Na žalost, postoje situacije koje nam u zadnji čas pokvare sve planove. Zbog zaista nepredviđene situacije sutra moramo da sačekamo i ugostimo mog brata koji dugo živi u inostranstvu a koji nije bio kod nas bar 10 godina. Po podne ga vozim na aerodrom tako da nema šanse da dođemo.
Mi smo sve spremili, spakovali i onda u 01,05 sati imali telefonski poziv koji je sve promenio. Situacija je takva da drugo rešenje ne dolazi u obzir.
Zaista nam je žao što je sve ovako glupo ispalo, ali šta da se radi. Čekaćemo drugu priliku za druženje.
Želimo svima dobar provod a Darku srećan rođendan i sve najbolje u životu. Posebno se izvinjavamo Srsi i Sanji sa kojima smo planirali dolazak.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju