Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Skup forumaša TIKVARA
Darkobp:
Ajd i ja da kazem koju kao predstavnim Tikvare i Backe Palanke
Za neke velike organizacije vremena nemam ali rado cu svima koji se zapute za Tikvaru biti domacin i potruditi se da pomognem i obezbedim za sve sto treba :good:
Tako da nas ne bih vise barbanesa prozivao evo sada objavljujem da kazem i zvanicno 25.09. u nedelju cuveni test glisiranja i ako se pojavi dovoljno ljudi za to da nazovemo i skup druzenja moje ladje :good:
camac ce doci,motor je tu,piva i mesa za rostilj ce se uvek naci,drustvo nek se pojavi i vise nam i netreba :yahoo:
:drinks:
A sad Admini nek otvore novu temu i premeste sve ovo da zbunjujemo vise ljude
mossi:
Datum je 25. nedelja! :)
Darko, gde da dodjemo i eventualno kako?
A i kad: predlažem 10-11h to je taman i da se ne rani, a da se sve stigne.
Znači svako, ponese za sebe: hranu, piće kao i kompletnu kamping opremu koja mu je potrebna:
Stolica, stočić, kao i pribor za jelo.
Kesa za djubre se podrazumeva!
:good:
SALE NB:
S obzirom da je vodostaj ovako nizak, da li je moguće uploviti u Tikvaru, i da li je moguće izvršiti testiranje u jezeru?
Ako nije, onda predlažem da okupljanje bude na obali Dunava, tamo negde kod mostića...
Ima mesta i za druženje, a i može se testirati na Dunavu
broker975fx:
O kom 15-tom pricate, nedelja je 18?
Darkobp:
Moja greska u kucanju,trebalo je da pise 25 a ne 15.-ti :taunt:
Vala smo sad zbunili sve za medalju :yahoo:
Ulaz u Tikvaru Sale je moguc al "peske",znaci zagazis u vodu i preguras camac tih 5m,tj moguc je ulaz samo za plovila sa gazom do 30cm
Moze se napraviti da bude skup bas u toj sumici na plazi na Tikvari sto kaze Sale bilizu onog mostica,jer je recimo sa jedne strane Tikvara a sa druge Dunav a kolima se moze prici tik uz vodu a tu vec ima i postavljenih par drvenih stolova sa klupama tako da se bar to nemora vuci
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju