Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup forumaša TIKVARA

<< < (7/26) > >>

srsa:
Највероватније и ја озбиљно претим својим и Сањиним присуством(уколико ме посао не спречи).   :drinks:  :drinks:  :drinks:

Zoran Marinković:
 :good:

--- Citat: Arsa  23, 09, 2011, 15:12:42 posle podne ---
LJudi nemojte više sa tim pretnjama. Pa ja moram da smršam.  :lol:

--- Kraj citata ---

To je bar lako, samo reci da ti škodi  :heat: i poštedećemo te svih štetnih elemenata.... :lol: :dance1:

Arsa:
Jedno su reči a drugo dela.

Ja sam laka roba. Pristajem na prvu ponudu.

:taunt: :heat: :drinks: :lol:

mossi:
1. mossi, šogor, Tiberijus, Badi sa sve 4 šape.                              3
2. Power70 i Neptun 23.....ako sve bude po planu                        2
3. darkobp + zet                                                                            2
4. Zoran Marinković + ?                                                                  1+
5. latin                                                                                            1
6. Sale NB i Marina ( nismo još 100%, ali...)                                   2
7. Arsa sa suprugom Vecom kao i još jedan član sa 4 šape - As.   2 
8. toma taxi(novi clan)                                                                    1   
9. milos bg                                                                                      1
10. kapetan(ako bude mogao)                                                       1
11. stvlada                                                                                     1
12.  Srsa i Sanja                                                                             2
-------------------------------------------------------------------------------------
                                                          medju zbir                           19+

idemo dalje

14. ........  :lol:

:drinks:

Za sada imamo obezbedjeno:

1. 3-4kg bele za tanjiraču
2. 6kg ribe za riblji paprikaš
3. kulen za meze

-------------
Piće: nešto piva, rakije, vina i kisele.

Neka neko ponese kafu i kuvalo!
Računajte da ponesete pribor za jelo, stolicu, možda stočić.

Darko bi tebalo da je bio u izvidnici, a možda i bude neka fotka samog mesta okupljanja.

------------------

Da mi čamac ni ne donosimo?  :lula: :lol: :lol: :lol: :lol:

stvlada:
Milosbg,Toma taxi Kapetan(ako bude dolazio) i ja donosimo meso za rostilj i pice:sokovi, i vinjak...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju