Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup forumaša TIKVARA

<< < (6/26) > >>

barbanesa:
Blago vama a ja moram da odnesem lek tetki u bajinu bastu. :shout:

mossi:
1. mossi, šogor, Tiberijus, Badi sa sve 4 šape.                              3
2. Power70 i Neptun 23.....ako sve bude po planu                        2
3. darkobp + zet                                                                            2
4. Zoran Marinković + ?                                                                  1+
5. latin                                                                                            1
6. Sale NB i Marina ( nismo još 100%, ali...)                                   2
7. Arsa sa suprugom Vecom kao i još jedan član sa 4 šape - As.   2 
8. toma taxi(novi clan)                                                                    1   
9. milos bg                                                                                      1
10. kapetan(ako bude mogao)                                                       1
11. stvlada                                                                                     1
-------------------------------------------------------------------------------------
                                                          medju zbir                           17+

idemo dalje

12. ...........

:) :drinks:

P.S. Novuse ponesi sonar .. za obuku..  :)

SALE NB:

--- Citat: mossi  22, 09, 2011, 22:26:16 posle podne ---
6. Sale NB i Marina ( nismo još 100%, ali...)                                   2

--- Kraj citata ---

Sad smo sigurni 99,9%! :)
Nosimo pivce, a Marina je spominjala i neku gibanicu...

Zoran Marinković:
 :smile:

Moja bakuta  :girl_in_love: vam je zapretila nekim kulenom i sirom za doručak ...nema valjda alergičnih... :sajkaca:

Arsa:

--- Citat: Zoran Marinković  23, 09, 2011, 13:41:41 posle podne --- :smile:

Moja bakuta  :girl_in_love: vam je zapretila nekim kulenom i sirom za doručak ...nema valjda alergičnih... :sajkaca:

--- Kraj citata ---

LJudi nemojte više sa tim pretnjama. Pa ja moram da smršam.  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju