dule gresis , sve ovo gore sto sam napisao nece da izadje preko 5-10.000 evra
-radio stanica 300 evra
-camac za pomoc i snabdevanje 3000 evra
-mini nauticka radnja 2000 evra kontejner i 3000 evra oprema
taxi, benzin, namirnice, majstor ... sve su to honorarci koji rade od klijenta do klijenta i to dobar menadzer moze da organizuje u toku jednog dana i zaposli honorarno 3-4 studenta koji bi mogli da zarade malo para preko leta....
to sto nisi video vise camaca u milanovcu je zato sto tamo nemas gde da stanes, postojao je onaj slep i to je to, ja sam se uvece zavukao iza slepa i pored mene i jedne siklje nije bilo mesta nizasta drugo, a da ti ne pricam da sam se preko krova Chea izvlacio na slep pa preskakao ogradu da bih dosao do grada... to niko normalan ne zeli pogotovo ako ide sa familijom ...
investicija u marinu jeste velika ali milanovac je jako dobro mesto za razvoj turizma, sa klimom slicnoj mediteranskoj sa ribljim fondom koji nije zanemarljiv sa istorijskim lokalitetima, svako moze da provede 2-3 kvalitetna dana u Milanovcu...
ujedno dobar deo manifestacija moze da se organizuje na toj lokaciji i da ima dobru posecenost...
e sad to je sve na turistickoj organizaciji da osmisli , ali ima sanse da uspe ako se pametno radi...
pa na kraju krajeva onaj lik napravi onaj hotel Aqua Star u Kladovu i sta mu fali ? a Kladovo je daleko po ponudi iza Milanovca
sa cenom od 2000 dinara tesko da ce iko stati svi ce produziti do Tekije , Porecke reke ili Vodenice... ali sa cenom od recimo 500 dinara svako ce da pristane da malo odmori, dospe gorivo i provijant , proseta gradom , za male pare popije kafu u najboljem kaficu , vecera pizu u glavnojh ulici , dobacuje lokalnim mestankama, a ujutru ce da popije kafu kod sebe na ladji ili kod kolege nauticara ... e za 500 dinara svako a za 2000 dinara poneko...
pa koliko nas prodje pored gradista jer nece da plati 2400 ? a svi bismo rado posetili sve sto tamo ima... ja sam se zadnji put vezao za neki slep ispod gradista i nista nisam video niti dinar u njemu potrosio a da je cena bila kao na plazi raj ostavio bih sigurno oko 30 40 evra (hrana, pice , zene... )...