Anketa

Cena priveza sa vodom i strujom po danu ostanka

od 200 do 500
3 (25%)
od 400 do 700
4 (33.3%)
od 600 do 900
3 (25%)
od 800 do 1200
1 (8.3%)
od 1000 do 1500
1 (8.3%)
od 1500 do 2000
0 (0%)
od 2000 do 2500
0 (0%)

Ukupno glasova: 12

Anketa završena: 30, 09, 2011, 20:54:05 posle podne

Autor Tema: Marina Donji Milanovac - glasanje i predlozi  (Pročitano 6613 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
Odg: Marina Donji Milanovac - glasanje i predlozi
« Odgovor #15 poslato: 03, 09, 2011, 09:15:00 pre podne »
Marina na Srebrnom jezeru je potpuno neprofitabilna. Kao i taj putnicki brod koji nikada nece zaraditi koliko je placen. Time je samo zaokruzena prica ponude. Da gosti koji ce ostaviti pare u ostalim objektima istog vlasnika imaju bogatiju ponudu. Ipak je tu ugostiteljstvo ono sto zaradjuje.
A u slucaju da nauticar ipak nagrnu... on je zauzeo poziciju  :)

dule lik koji sve to ima je pre godinu dana uzeo mog prvog komsiju za glavnog menadzera (do tada je radio u Fransu) tako da imam dobar uvid u situaciju a kako sam cuo sve je profitabilno ...

Van mreže broker975fx

• Pol: Muškarac
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #16 poslato: 03, 09, 2011, 09:34:20 pre podne »
Zna on šta radi ne sekiram se ja za njega a i definitivno ima i toga da se pozicije sada zauzimaju, za sada verujem da je poslovanje na ivici profitabilnosti ali svi igraju na to da će se vreme promeniti a tada valja imati mesto, poziciju i ime. Slična situacija je i sa Sironom, Kejom i drugim prevoziocima koji imaju ozbiljnije brodove. Ovi iz Jahting kluba Kej skoro da voze besplatno putnike, doduše naplate piće ali većina voženje promo varijanta. Nezgodna stvar je u ovovm biznisu što definitivno zavisiš od vremenskih prilika i što si osuđen na samo par meseci Jun, Jul i Avgust a treba preživeti ostatak.

Nema veze sa nautikom ali ima sa stilom posla - zato mi je super koncept koji ima Markone sa 25 maja. Dok je leto servis bajkova, rolera sa rentiranjem kad počne zima servis ski opreme i rentiranje skija i bordova. Sve to sa prodavnicom ski opreme, bajkova i druge opreme. Zaokružen sistem za 365 dana. E to kada bi se prenelo na nautiku bilo bi prava stvar a to kako će uraditi u Milanovcu biće teško.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #17 poslato: 05, 09, 2011, 20:52:36 posle podne »
Sirona je sva oronula i propala. Ne odrzava se jer ne zaradjuje dovoljno da pokrije redovne troskove a kamo li odrzavanje.
Sve ovo kod nas na rekama je samo bleda senka istinskog posla i turizma.

dule taj lik je zadovoljan ...

sirona se vec pojavila na par stranih sajtova trazili prvo 600.000 sada mislim da su spustili na 400.000 recimo

Van mreže broker975fx

• Pol: Muškarac
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #18 poslato: 06, 09, 2011, 10:16:49 pre podne »
Vlasnik broda i celog kompleksa apartmana je koliko znam Veselin Jevrosimović iz Comtrade-a tako da njemu kaplje sa više strana a brod i ostalo je usputno - zaloga za budućnost