E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Marina Donji Milanovac - glasanje i predlozi

<< < (3/4) > >>

Misha D:
Marine pomenute u mom tekstu imaju zimske vezove-parkinge (Nautec kod Uradi sam Nbg, Goga na Zrenjaninskom putu, a Yahcting u samoj marini na NBgd). To je i pametnije i sigurnije nego cistiti led i sneg zimi uz stalni rizik potapanja zbog ne brige vlasnika.

Kapetan:
uh toga sam se i bojao ... znam da mora tako ... mada je to po meni losa varijanta jer onda zimi nemas brod :( a zimi je reka carobna !

kod nas se brodovi redovno obilaze pogotovo kada led krene da otapa , za sada nije bilo problema sa tim , obaveza vlasnika je da da ocisti svoj brod a obaveza marine je da ocisti staze sto redovno rade, tako da bez problema dodjes do svog broda bez bojazni da ces se okliznuti o led...

stvlada:
Kap.ocigledno ne znas situaciju u Milanovcu.
Kao i svuda i tamo je besparica,mnogo veca nego ovde kod nas.Za sve to sto si nabrojao treba bar 2-3 coveka,znaci 2-3 plate+socijalno,a to nema ko da plati.Majstora za motore nemaju(donosio sam ovde ujakov evinrude na popravku),radnja za nauticku opremu u koju ce da udje Dule i jos mozda 5 coveka za godinu dana ne znam kome se isplati,ipak tuda prodje svega 2-3 camca dnevno u toku leta,a nekad i ni jedan.
Lepo kaze broker,siguran i pristupacan vez za razumnu cifru i to je to.

Kapetan:
ja vas stvarno ne razumem , pa isto tako je izgledalo i V Gradiste pa evo sada imaju sve jer je dosao lik i ulozio , lik je sada kupio i brod sa recimo 200 mesta za voznju gore dole, napravio restorane i hotele  ove godine i polako mu se vraca lova ... sto to isto ne bi mogao i Milanovac?

slazem se da malo ljudi ide na dole ali vecina nauticara u beogradu nema neko veliko iskustvo i boji se da krene 100 km do prve marine , ali bi na 50 km dosta njih krenulo bez problema ....

ujedno ja navedoh samo mini nauticku radnju koja bi zahtevala zaposlenog sve ostalo sto sam naveo to su honorari koji se isplacuju iz prihoda a ne po fixnoj plati ...

njegos68:
Možda Piter Mank ovo pročita pa uloži u marinu u Milanovcu..  :taunt:  :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju