E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Marina Donji Milanovac - glasanje i predlozi

<< < (4/4)

Kapetan:

--- Citat: Dule  03, 09, 2011, 09:03:48 pre podne ---Marina na Srebrnom jezeru je potpuno neprofitabilna. Kao i taj putnicki brod koji nikada nece zaraditi koliko je placen. Time je samo zaokruzena prica ponude. Da gosti koji ce ostaviti pare u ostalim objektima istog vlasnika imaju bogatiju ponudu. Ipak je tu ugostiteljstvo ono sto zaradjuje.
A u slucaju da nauticar ipak nagrnu... on je zauzeo poziciju  :)

--- Kraj citata ---

dule lik koji sve to ima je pre godinu dana uzeo mog prvog komsiju za glavnog menadzera (do tada je radio u Fransu) tako da imam dobar uvid u situaciju a kako sam cuo sve je profitabilno ...

broker975fx:
Zna on šta radi ne sekiram se ja za njega a i definitivno ima i toga da se pozicije sada zauzimaju, za sada verujem da je poslovanje na ivici profitabilnosti ali svi igraju na to da će se vreme promeniti a tada valja imati mesto, poziciju i ime. Slična situacija je i sa Sironom, Kejom i drugim prevoziocima koji imaju ozbiljnije brodove. Ovi iz Jahting kluba Kej skoro da voze besplatno putnike, doduše naplate piće ali većina voženje promo varijanta. Nezgodna stvar je u ovovm biznisu što definitivno zavisiš od vremenskih prilika i što si osuđen na samo par meseci Jun, Jul i Avgust a treba preživeti ostatak.

Nema veze sa nautikom ali ima sa stilom posla - zato mi je super koncept koji ima Markone sa 25 maja. Dok je leto servis bajkova, rolera sa rentiranjem kad počne zima servis ski opreme i rentiranje skija i bordova. Sve to sa prodavnicom ski opreme, bajkova i druge opreme. Zaokružen sistem za 365 dana. E to kada bi se prenelo na nautiku bilo bi prava stvar a to kako će uraditi u Milanovcu biće teško.

Kapetan:

--- Citat: Dule  03, 09, 2011, 19:59:49 posle podne ---Sirona je sva oronula i propala. Ne odrzava se jer ne zaradjuje dovoljno da pokrije redovne troskove a kamo li odrzavanje.
Sve ovo kod nas na rekama je samo bleda senka istinskog posla i turizma.

--- Kraj citata ---

dule taj lik je zadovoljan ...

sirona se vec pojavila na par stranih sajtova trazili prvo 600.000 sada mislim da su spustili na 400.000 recimo

broker975fx:
Vlasnik broda i celog kompleksa apartmana je koliko znam Veselin Jevrosimović iz Comtrade-a tako da njemu kaplje sa više strana a brod i ostalo je usputno - zaloga za budućnost

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju