Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Brodić Lotlorien - plovidba jul 2011 BG - Djerdap1 - Bečej - Beograd
broker975fx:
Sutradan krećemo prema Tekiji sa usputnim odmorom okačeni za Gremlina koji je juče put nastavio direktno za Vodenicu. Pored njega tu je i Miljan sa jedrilicom i još po koji kabinaš. Popodne nastavljamo za Tekiju i u smiraj dana uplavljavamo i vezujemo se u marinicu u Tekiji posle pređenih 35,2km. Ima trave ali nije strašno, dubina oko dva tri metra. Divan zalazak sunca i generalno meni najslađe mesto koje sam do sada video na ovom putu. Sutra dan ostajemo na plaži, isprobavamo lokalni specijalitet –Krofnu koja je stvarno dobra. Moram priznati da lično nisam stekao neki utisak o tom čuvenom Joci krofni kao čoveku ali hajde možda mu tih dana nisu bili dobri dani. Smuđa nigde nema a svi ga traže ali zato ima Soma, od ribara uzimamo jednog od 2 kg za 300 RSD. U marinicu dolazi i brodić Posejdon sa ekipom naoštrenih pecaroša (brodić iz višnjičkog rukavca)
broker975fx:
Sedmog dana napuštamo Tekiju i jurcamo do prevodnice kako bi stigli do 10h kada su nam rekli da dođemo. Malo kasnimo ali za divno čudo nas čekaju. Vrata otvorena i nas dva brodića lagano uplovljavamo u kolosalnu građevinu. Vezujemo se za pokretne bitve i čekamo šta će dalje biti. Vrata se zatvaraju i nije mi jasno kako to da smo sami. Nasluša se gomile priča o prevođenju i sem da traje dosta dugo neke nelagodnosti neosetismo. Doduše u povratku posada Malog Veseljaka se vezala za bitvu koja se nije pomerala-dobro su se snašli a posebno što su bili okruženi nervoznim tankerom Zemun i hr gruračem Siskom. Otvarenje drugih vrata i mimoilaženje sa teretnim brodovima ponovno vezivanje za pokretnu bitvu i posle izvesnog vremena izlazimo iz prevodnice i krećemo prema Kladovu.
broker975fx:
Dunav od prevodnice pa nadole prosto ključa koliko je brzi i uskoro shvatamo da ako nastavimo do Kladova ćemo ceo jedan dan izgubiti u povratku. Usput pada dogovor da osustajemo ovaj put od Kladova a u susret nam ide nekolko brodova koji se okupljaju i čekaju na prevođenje. Pristajemo uz lep Beogradski tanker pod imenom Lena da vidimo možemo li se zakačiti za njih do Rama. Pada dogovor sa kapetanom da ih presretnemo posle prevodnice ali nas čovek upozorava da su njegove brzine oko 11-12 km/h.
Kada smo prošli prevodnicu stisnuli smo motore koliko mogu da se dokopamo tankera koji nas je jedno kilometar dva čekao posle izlaza. Sledi prvo vezivanje, provera konopa i mi prosto polećemo. Kapetan odlučuje da malo stisne brodinu od 85 metara sa 1000 t benzina i u jednom momentu idemo neverovatnih 17,5km/h. Neprijatno gledati i slušati, brodić Lotlorijan bi se tako verovatno kretao sa jedno 200 ks. Mali gumenjak glisira iza broda. Moj brod ima tedenciju da zabija pramac u vodu a Markov veseljak kontra da potapa krmu. Srećom kapetan smanjuje brzinu i mi sa oko 10km/h odlazimo na sidrište preko puta Tekije na noćenje. Sledi druženje sa kapetanom Lene i posadom. Vrlo profesionalno osoblje a brod star ali dobro održavan, sve na svom mestu – čisto i uredno prosto milina videti.
broker975fx:
Jutro oko 5h tanker Lena i mi pilići okačeni o njega krećemo. Ideja je da nas tegli do Rama gde planiramo da uđemo u kanale. Krećemo se prosečno oko 11-12km. Vezani smo sa strane gde nam talasi Belih lađa ne mogu ništa a kapetan nam obećava da će vodoti računa o nama – što zaista i jeste radio svo vreme. Tog dana po prognozi nestabilno vreme u popodnevnim satima ali računamo da će mo se dokopati kanala a i ako bude neka frka otkačićemo se na vreme pa ćemo bežati već kako bude. Iza Srebrnog jezera u roku od nekoliko minuta vreme se menja i počenje neverovatan vetar i talasi. Sve se dešava u roku od 2 minuta. Počinej neverovatno lupanje i propinjanje a čak i tanker počeinej da se ljulja i da ga zapljuskuju talasi. Meni puca krmeni kanapa, bokobrani bivaju izbijeni od talasa a na brodu počinje da se lomi sve što nije bilo na svom mestu. Hitno moramo da se odvežemo. Kapetan usporava i usmerava tanker ka obali i to tako da nas koliko toliko trupom štiti od udara talasa. Iza nas Malog Veseljaka odkačinju od broda a ja čekam da dođe red na mene u paranoji da ću bukvalno slomiti brod. To su momenti koje ću sigurno pamtiti ceo život. Talasi koji prelaze preko pramca udarci o korito broda i udari vode, lomljavu čaša tanjira. Mornar mi pokazuje nož što znači da će mi seći kanape, oni se po palubi tankera jedva kreću. Ja razmišljam šta će biti sa mojim konopima i nadam se da neće završiti u elisama. Otkačinjem se prima jedan bočni talas, nema predstavu gde sam, sa strane vidim tanker – obala je blizu. Odluka je pun gas oba motora na obalu – ne zna šta se dešava sa konopima, ne znam šta se dešava sa koritom, izlazak iz kabine je trenutno nemoguć. Uglibljujemo se na 15 m od obale među šumom panjeva, obaram krmeno sidro. Brod prima talase po krmi ali ne mogu nam ništa – sada smo bezbedni. Salauka kako je došla tako je nastavila svoj pir nizvodno. Podižemo patose da vidimo da li primamo negde vodu. Vode ima ali srećom ušla je kroz prozore i druge otvore. Korito je celo – nismo bušni brod je izdržao lupanje. Šteta je u vidu ogrebotina na koritu, pomalo pokrivljena tenda, iscepana zastava, izlomljene čaše i tanjiri. Ostdosno i bez 80 litara vode za tuširanje znači sve u svemu odlično smo prošli ali sada treba izaći odavde. Posle par sati ispucali smo ceo arsenal mogućih načina za izvčenje jasno je da je potrebna surova snaga za dalje. Igrom slučaja sve se dešava prekoputa bagera Titan gde Gremlin ima kontakt od kapetana gurača koji tu radi. Dogovor pada i mi iznosimo 200 m duplog kanapa guraču koji bi me preneo i uz stepenice. Posle pucanja businog kanapa pretvaranja 200 m u zamšeni bunt brodić je konačno ponovo na vodi. Vezujemo se nekako za napušteni bager, motor nema hlađenje svi kanapi su u skoro ne upotrebljivom stanju. Mrtvi umorni ležemo u agoniji zvukova koji dopiru sa Titana ali umor čini svoje a sutra je novi dan.
HOGAR:
Jadan Busa,opet ce da bude kriv :lol: ,bez sale,dobro ste prosli :friends: ,lepe fotke :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju