E, ovako treba... > Yamaha

YAMAHA 15 2-takta

<< < (5/9) > >>

maverick:
ma pecam s tim camcem dva tri puta tjedno ali ovaj led me ubi pa cu ocito morati pauzirati mjesec dana...taman da napravim servis na motoru i sredim neke sitnice oko camcica ...

Zoran Marinković:
 eek

--- Citat: Dule  06, 02, 2012, 22:47:57 posle podne ---Ali ako ga duze ostavljas bez goriva u karburatoru savetujem ti da u lonce sipas malo ulja. Zna kamenac da se nahvata na dizne a i plovak da zaglavi....

--- Kraj citata ---

Svašta ću i ja naučiti, moji motori dremaju celu zimu i na proleće bez ikakvih priprema upale posle par povlačenja.... yg
i tako godinama...

budens72:

--- Citat: Dule  06, 02, 2012, 22:46:39 posle podne ---Nece mu stetiti.
Ulje iz goriva svakako ide na radilicu i uvek ga ima u karteru vise nego dovoljno. Uostalom, motor se ugasi cim ostane bez goriva (i ulje), a bez istog ga ne mozes ni upaliti  jh

--- Kraj citata ---

koji to 2t motor ima karter  sha

Maverick, ja nikada nisam na 2t motoru trošio gorivo do kraja, a uvek mi je bez problema palio i posle 2-3 nedelje stajanja, tako da mislim da to nema potrebe, jedino ako se radi o više meseci stajanja, onda ok...

njegos68:

--- Citat: budens72  07, 02, 2012, 08:18:08 pre podne ---
--- Citat: Dule  06, 02, 2012, 22:46:39 posle podne ---Nece mu stetiti.
Ulje iz goriva svakako ide na radilicu i uvek ga ima u karteru vise nego dovoljno. Uostalom, motor se ugasi cim ostane bez goriva (i ulje), a bez istog ga ne mozes ni upaliti  jh

--- Kraj citata ---

koji to 2t motor ima karter  sha

Maverick, ja nikada nisam na 2t motoru trošio gorivo do kraja, a uvek mi je bez problema palio i posle 2-3 nedelje stajanja, tako da mislim da to nema potrebe, jedino ako se radi o više meseci stajanja, onda ok...

--- Kraj citata ---
Tako je Budens,nijedan 2t nema karter..  k5 Nešto se Dule prebacio..  j1 A ja isto radim kao Maverik,potrošim gorivo iz karburatora.. uvjek...

maverick:
pa ja sam to uradio sad par puta kad je zima...ali nisam siguran jeli pametno...sto se tice podmazivanja...inace od svih motora koje koristim i imam taj mi je najdrazi...pa ne bi da se nesto smrda bez veze

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju