E, ovako treba... > Yamaha
YAMAHA 15 2-takta
kokin brod:
kupujem motor za camac,pa imam ponudu za yamahu 15ks,dvotaktnu,2003 god,prilicno dobro radi
cena je 600 eura
interesuju me vasa misljaenja i iskustvasa ovakvim motorom,i da li da ga uzimam
meni je primamljivo......
hvala unapred!!!!!
IKA:
Ako te nebrine potrošnja taj motor nema zamerke.Potrošnja kao i kod ostalih dvotaktnih motora oko 6-7 lit. na sat
budens72:
Ako nećeš ti da je kupiš, pošalji na pp ko prodaje, ja ću je kupiti :preved:
kokin brod:
najverovatnije kupujem.....malo izgrebana spolja,vrlo malo,a dobro radi......
nego,vozim je na aluminijumskom camcu,prilicno podize prednji kraj,a nema snage da ga izravnja ida glisira....
da li ce moci da ga malo izravnja ako podignem motor koliko god bude mogao???
a sto se potrosnje tice,isti 4-taktni motor ne bi trebalo da treosi ispod 3-5l po sati,tako da nije neka razlika,sa obzirom na razliku u ceni motora.....??????? ispravite me ako gresim....... :good: :good: :good:
njegos68:
--- Citat: kokin brod 27, 07, 2011, 14:33:00 posle podne ---najverovatnije kupujem.....malo izgrebana spolja,vrlo malo,a dobro radi......
nego,vozim je na aluminijumskom camcu,prilicno podize prednji kraj,a nema snage da ga izravnja ida glisira....
da li ce moci da ga malo izravnja ako podignem motor koliko god bude mogao???
a sto se potrosnje tice,isti 4-taktni motor ne bi trebalo da treosi ispod 3-5l po sati,tako da nije neka razlika,sa obzirom na razliku u ceni motora.....??????? ispravite me ako gresim....... :good: :good: :good:
--- Kraj citata ---
na alu čamcu mora da glisira.. :dance1: provjeri dali je trim dobar..a kavitaciona ploča motora treba biti u ravni dna čamca..i mora da glisira ! :stop:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju