E, ovako treba... > Yamaha
YAMAHA 15 2-takta
SALE NB:
Elisa koju sad imate je 10 x 11 ili 10 x 13.
Ono što tražite jeste 10 x 9 ili 10 x 8.
Mislim da ne treba ići na najsporiju moguću, jer 25ks i nije toliko malo na čamcu od 8 metara. Ionako je teško naći bilo šta sporije od 10 x 9.
Labud 1258:
Hvala Sale, nadao sam se odgovoru od tebe :good:
Samo još jedna stvar, jel ima iko iskustva sa elisama koje su livene kod nas ?
Znatno su jeftinije od originala, pa sad...
:drinks:
maverick:
na yamahi 15 2 t god proizvodnje 2005..odlican motor koji koristim na al camcu od 5 metara...e sad na samom motoru ima nekakv izvod za struju...ali kad sam odvrnio zastitni poklopac...nazalost nisam nikad ni gledao sta ima ispod...vidim da mi treba neki specijalni prikljucak e pitanje di ima prikljucak i zasto uopce mogu koristiti taj izlaz...da li moze da puni akumulator ili mogu u voznji koristiti po noci dva bocna svjetla preko toga...i gdje uopce mogu naci manual za taj motor da vidim sta je taj izvod
maverick:
hvala na brzom odgovoru ali ne nadjem tamo taj podatak...mozda ima netko od clanova pa se javi thumbup
maverick:
pojedine kolege mi savjetuju da nakon pecanja kad pristanem na ponton iskopcam crijevo za gorivo i da pustim da se motor ugasi sam kad potrosi gorivo ako ne mislim par dana ici na vodu....zanima me da li u tom trenutku kad motor ostaje bez goriva ostaje i bez podmazivanja jer je 2t i da li mu to steti ili ne
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju