E, ovako treba... > Yamaha

YAMAHA 15 2-takta

<< < (3/9) > >>

Vuk:
Po zadnjij slici se vidi da ti je i Tomos 4 previše natrimovan, mada to kod Tomosa nema veze. Ako je i 15 tako natrimovana teško da će izglisirati + tvoja težina. Pobodi motor još dole, na zadnju rupu pa probaj i stavi još nekog da sedi napred ili ugradi konzoli sa komandama napred. Čamac je lagan nije ni čudo da ga propinje, a pitanje je kakvu elisu ima.

kemppi:
To je klasicno glisersko korito,veoma lagano i Yamaha 15 sa standardnom elisom 9 1/4x10 1/2,sa dvojicom bi trebalo da leti,cak i ako se malo omane u trimovanju.

kokin brod:
hvala na savetima.....uskoro se nadam da cu licno probati motor,pa cu preneti tacna iskustva,i po koju sliku.....
 :stop:
  :good: :good: :good:

Labud 1258:
Pozdrav ljudi. Potrebna nam je konkretna pomoć. Drugar ima Ladju ( slika dole ) oko 8X2.2 m sa motorom iz naslova. Motor je odličan i tu nema priče, i lepu brzinu postiže ali je elisa brzinska ( motor je nekad bio na čamcu pa je služio za glisiranje ili oranje, kako ko voli ).

Pitanje je koju oznaku imaju "brže" elise a koju teretne, jer cenim da bi za ovo plovilo trebala naj teretnija elisa. Može i neki link kao ilustracija. Već sam gledao neke sajtove i ima puno informacija ali i dalje mi nije jasno koja je nama tj. njemu potrebna ?

Još jedna stvar, čuo sam da neki tip iz Indjije lije elise a cena je oko 60e, jel ima nekio iskustva sa tim ? On navodno ima kalupe za skoro sve elise.

Hvala na pažnji  :drinks:

Labud 1258:
Pardoniram, Yamaha je 25 2t

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju