Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

9. Maj - Blokada Dunava kod usca u trajanju od 1 sat

<< < (8/9) > >>

deda:
Nema greske!Takvi smo,kakv smo :suicide:  Zasto bi se zajebavali po reci,nesto mitingovali,gubili vreme[?]kada ce se skupiti xyx ludaka[budala] i sve to reci sto i oni misle :scenic:  Ako nesto urade,super, lepo svima.Ako nista ne urade bice:,,Jesi vido one ludake sto kao blokiraju reku!?Mislili da mogu nesto da urade!BUDALE!!!,, i opet oni ,smekeri, imaju matrijal za pricu i ladno pivo.Nagledao sam se takvih pozadinaca i od njih mi je muka.Takvi samo pustaju da ih matica nosi,ni ne pokusavaju da izadju na obalu.Makar bio sam 9.maja izlazim,nedam da me bilo ko j...e u zdrav mozak koga[za razliku od gore pomenutih] imam bar malo! :wild:

Kapetan:

--- Citat: deda  01, 05, 2009, 20:19:30 posle podne ---Nema greske!Takvi smo,kakv smo :suicide:  Zasto bi se zajebavali po reci,nesto mitingovali,gubili vreme[?]kada ce se skupiti xyx ludaka[budala] i sve to reci sto i oni misle :scenic:  Ako nesto urade,super, lepo svima.Ako nista ne urade bice:,,Jesi vido one ludake sto kao blokiraju reku!?Mislili da mogu nesto da urade!BUDALE!!!,, i opet oni ,smekeri, imaju matrijal za pricu i ladno pivo.Nagledao sam se takvih pozadinaca i od njih mi je muka.Takvi samo pustaju da ih matica nosi,ni ne pokusavaju da izadju na obalu.Makar bio sam 9.maja izlazim,nedam da me bilo ko j...e u zdrav mozak koga[za razliku od gore pomenutih] imam bar malo! :wild:

--- Kraj citata ---
:good:
ako moze deda niko drugi nema opravdanje..

zorter:
Uvek je bilo "Ne daj Boze da Srbi sloze". E to je to. Srbija brale.

Barba:
Cista da bude jasnije Zakon definise nacin placanja poreza:

Члан 16.
   ПОРЕЗ НА УПОТРЕБУ ПЛОВНИХ ОБЈЕКАТА ОБВЕЗНИК ОБРАЧУНАВА И УПЛАЋУЈЕ НА ПРОПИСАНИ УПЛАТНИ РАЧУН ЈАВНИХ ПРИХОДА.
ДОКАЗ О ПЛАЋЕНОМ ПОРЕЗУ НА УПОТРЕБУ ПЛОВНИХ ОБЈЕКАТА У ПРОПИСАНОМ ИЗНОСУ ОБВЕЗНИК ПОДНОСИ УЗ ЗАХТЕВ ЗА УПИС У УПИСНИК, ОДНОСНО ЗА ПРОДУЖЕЊЕ ВАЖНОСТИ БРОДСКОГ СВЕДОЧАНСТВА, ОДНОСНО ПЛОВИДБЕНЕ ДОЗВОЛЕ - ОРГАНУ НАДЛЕЖНОМ ЗА УПИС ПЛОВНОГ ОБЈЕКТА У УПИСНИК, ОДНОСНО ЗА ПРОДУЖЕЊЕ ВАЖНОСТИ БРОДСКОГ СВЕДОЧАНСТВА, ОДНОСНО ПЛОВИДБЕНЕ ДОЗВОЛЕ.
Упис пловећег ПЛОВНОГ објекта, односно продужење важности БРОДСКОГ СВЕДОЧАНСТВА, ОДНОСНО пловидбене дозволе у уписник може се извршити само уз доказ о плаћеном порезу из чл. 13. до 15. овог закона НА УПОТРЕБУ ПЛОВНИХ ОБЈЕКАТА У ПРОПИСАНОМ ИЗНОСУ

Znaci platis porez pa odneses potvrdu da bi registrovao camac. Kako je to dobro smisljeno, ne placas porez i ne registrujes recimo narednih 5 godina i onda ti dodju popisivaci i oderu kozu sa ledja.
Sacuvaj nas Boze kapitalizma na srpski nacin.

pavle:

U svakom slucaju dobro je da se malo sretnemo,sa i bez blokade.Usvakom slucaju treba pozvati i ljude sa drugih foruma,i svakako medije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju