Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

9. Maj - Blokada Dunava kod usca u trajanju od 1 sat

(1/9) > >>

Kapetan:
Glasanje ce trajati 4 dana pocev od sad...

marke:
Procitao sam razne verzije ali  :telephone: da vidimo da li imaju osnova ima li neko pravi predlog zakona jer je svugde drukcije.
Ako bude porez za nasu klasu oko 1000-2000 godisnje nije isto kao u verzijama poreza od 135000 za 5 - 12m plovila. :agree: :nono:

Kapetan:
evo ga i link ka zakonu

http://www.srbija.gov.rs/extfile/sr/108019/pz_porezi-upotreba_drzanje_nosenje_dobara0081_cyr.zip

mossi:
Uvek bio i biću protiv blokade javnih saobraćajnica, to je za mene krivično delo.
Niko osim policije nema pravo, a ona retko - skoro nikad, da blokiraju put. (saobraćajna nesreća, radovi na putu)

Protest je protest. I to podržavam. Treba bagru smeniti na izborima, ali koga izabrati kad je sve to isto .......

zorter:

--- Citat: mossi  28, 04, 2009, 16:33:42 posle podne ---Uvek bio i biću protiv blokade javnih saobraćajnica, to je za mene krivično delo.
Niko osim policije nema pravo, a ona retko - skoro nikad, da blokiraju put. (saobraćajna nesreća, radovi na putu)

Protest je protest. I to podržavam. Treba bagru smeniti na izborima, ali koga izabrati kad je sve to isto .......

--- Kraj citata ---

Ni ja nisam za potpunu blokadu saobracaja, ali za upozorenje (na sat-dva), jesam, jer jedino tako ce vlast shvatiti koliko je ozbiljno upozorenje. :skull: :skull:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju