Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Скелеџијина прича

<< < (10/25) > >>

IKA:
Sve vrsni nautičari.Nalaze sto i jedan način da odgovore čoveka od zamišljene avanture, mada je već nagovestio da će to ostati neostvarena želja. Čovek ima avanturističkog duha i tu mu skidam kapu.
Da je nedaj bože Mossi nagovestio da će sa šikljom krenuti na đerdap , mislim da bi ga ubili u pojam.Sreća te je Mossi krenuo , stigao i vratio se.
U čemu je poenta i draž ako idemo samo na sigurno i provereno.
Nikad se nebi upustio u istraživanje seksa da sam slušao savete i upozorenja , šta sve loše može da me zadesi.
Izgleda da mnogima nedostaje tog avanturističkog duha. :tenk:

Kapetan:

--- Citat: odisej  23, 03, 2011, 00:20:45 pre podne ---Nikad se nebi upustio u istraživanje seksa da sam slušao savete i upozorenja , šta sve loše može da me zadesi.
Izgleda da mnogima nedostaje tog avanturističkog duha. :tenk:

--- Kraj citata ---

kazu da taj avanturisticki duh sa godinama opada ?  :tenk:

IKA:
Avanturistički duh ne opada nikad , nešto drugo pada

IKA:
Kad čoveku prigusti a sdruge strane ulice javni vc nema tog pandura koji će ga zaustaviti u njegovoj nameri da pretrči na crveno.
Želja za avanturom nije povezana sa zakonskim normativima,i uglavnom iskače iz okvira opšteprihvaćenog i razumnog.
Koliko je njih skakalo padobranima sa najviših zgrada po svetu , mada su znali da je to zakonom zabranjeno.Preuzeli su rizik sve radi avanture i navale adrenalina.Tu teško da može pomoći ziheraško razmišljanje.
Koliko plovila na veselom spustu ispunjava zakonske norme.Da li na drinskoj regati učestvuju registrovana i atestirana plovila.
Očito su ovo dva načina razmišljanja,o dve razlišite teme.Neradi se ovde o bezbednoj plovidbi , već o potrazi za uzbuđenjem i avanturom.
Dali pružati podršku ili ne , stvar je ličnosti pojedinca.Neko je avanturista neko ne , i tu nećemo doći do konsenzusa

Kapetan:

--- Citat: odisej  23, 03, 2011, 08:53:31 pre podne ---Koliko plovila na veselom spustu ispunjava zakonske norme.Da li na drinskoj regati učestvuju registrovana i atestirana plovila.

--- Kraj citata ---

na veselom spusti postoje ekipe prve pomoci sto na vodi sto na suvom , policije takodje ... ove ekipe su tu bas zbog stvari o kojima gore pricamo ... nije to bas najbolji primer....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju