Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Скелеџијина прича

<< < (9/25) > >>

Kapetan:
skeledzijo ne bih zeleo da pomislis da neko ima nesto protiv tebe, samo tesko je podrzati te u ovakvoj nameri a znamo/neznamo kakve opasnosti sve nosi dunav , tisa ...

shvati ako izadjes na ozbiljnu vodu sa tim splavom ..... moli Boga da imas sve lepe dane bez vetra....

ja ne bih vise ....

ПЕЦОВ:
za sve koji me nisu shvatili.bio sam izuzetno ironican.svako punoletno lice bi trebalo da odgovara za svoje postupke i uziva kako zna i ume.ako pri tome ugrozava svoju bezbednost-njegova stvar.ako ugrozava tudju bezbednost,to je vec problem,ali ako su svi slozni i spremni za poduhvat-ne vidim problem.pa ne treba niko matorom coveku da objasnjava i crta.dovoljno je da se kaze sta sve moze da se desipa ako on u tome nastoji i dalje... samo da podsetim da sam pre sad vec 4 god isao do djerdapa od beograda kanuom.sad neko bi reko i ovo i ono a ja kazem nikad bolje iskustvo.uz malu napomenu da smo stajali 2 dana zbog kosave.
SKELEDZIJO IZVINI ako si me krivo shvatio,samo napred i zivi punim plucima            :drinks:   :slow_en:    :tenk:

mossi:
Ja sam imao sve lepe dane bez jakog vetra, a imao sam talase na mislim 5 mesta.
I to takve da sam morao zatvoriti levu polovinu vetrobrana, jer bih bio mokar kao miš.

:stop:

pilot957:
Ma ljudi niste me razumeli ja kao pilot radim oko 26 god uvek imam prvo bezbedonosnu stranu svega pa i plovila nista drugo izvinite nisam imao nameru da nikog vradjam ili omalovazavam necu se vise javljati . Zelim svima nama srecnu plovidbu u prestojecoj sezoni .Pozdrav

Zoran Marinković:
 :scare:

Aman ljudi, ubiste čoveku volju i da pogleda vodu !

Niko nije rekao da se ne treba poštovati reka i sve opasnosti koje ona nosi. Niko nam isto ne garantuje da sa ozbiljnim lađama
nećemo imati problema. Prst sudbine ima neki svoj nama nepoznat put i nema milosti. Slično je recimo i sa automobilima i ako bi neko pogledao
statistiku i crnu hroniku video bi da je daleko više ljudi nastradalo u velikim jakim i sigurnim kolima i džipovima nego u fići.
Ne znači da je fića sigurniji, nego da njihovi vlasnici jednostavno znaju mogućnosti svog vozila i manje se kockaju.

Ne bih da se ponavljam, niti mislim da našem Skeledžiji treba advokat, samo naglašavm staru izreku :
"Ako nešto stvarno hoćeš- naći ćeš sto načina, ako nećeš - naći ćeš sto izgovora...."

Da imam sto kapa, svih sto skidam našem Skeledžiji, našao je sto načina za uživanje, i iskreno mu zavidim na snalažljivosti.

Koliko sam želeo da upoznam forumaše na predhodnom druženju posle sajma, toliko bih želeo da se lično upoznam i popričam sa
Skeledžijom. Naročito me interesuju detalji i rešenja koje je postavio na Šarku....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju