Samo vas gledam...
Od koga da krenem?
@Zoran Marinković
Tužno je kad ljudi u ozbiljnim godinama (dobro, jeste Zoran malo mladji, ali ne mnogo) kvare decu.
Zorane, kakav to primer dajete omladini time što im povladjujete i što im podilazite? To uopšte nije vaspitno, a na kraju će vam se olupati o glavu.
Poznato je da je omladina po pravilu nezahvalna.
Mi ih izrodimo, hranimo, podižemo, a oni, čim im se pruži prva prilika, rašire krila i odlete (hvala Bogu što je tako i živa nam deca bila!)... A onda ostanemo mi matorci da pričamo o koje čemu.
A što se tiče temperature, tačno je da mi je skočila temperatura kada sam video neke od gošći.
Ovi naši drugari iz Brčkog baš imaju sreće što imaju takve prijateljice...
Mi ovde kod nas moramo nešto hitno da promenimo, pa da broj nautičarki poraste makar na zakonski minimum (30%). Iskreno, baš sam zavideo onim momcima što su sedeli sa svim tim damama.
Gospodo, moramo se malo uozbiljiti da bi nas potencijalne nautičarke shvatile ozbiljno.
@Busa2
Kosio sam ja travu i ranije i kad nisu druge žene bile u pitanju.
Pa ako treba da kosim opet, onda bolje da je zbog žena, pa da mi ne bude žao i teško.
@Deda, Dule Hy, Kapetan
Od svih vas, samo je Kapetan u pravu - Laza je mnogo puta u životu popušio i ispušio ali gura dalje.
Ako mogu da podnesem kad mi vi muški pušite, sigurno da je da bi mi mnogo manje smetale dve dame.
I nemojte sad opet da izvrćete moje reči. Ja govorim o pušenju, a vi ako mislite ono što ja mislim da vi mislite, onda imate mnogo kvarne misli - sram vas bilo.
Na ovu temu se više neću vraćati pošto sad moram da izadjem da se nadjem sa nekim EU-ovcima, a ujutro putujem u BJR Makedoniju tako da ću vam se javiti tek kada se vratim za par dana.