Autor Tema: BRCKO : 26.02.2011 Skupstina nautickog kluba MOJA LADJA BRCKO  (Pročitano 23374 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže packe

• Talasožder Mali
    • FISHERMANS
  • Brod tip: DUNAVSKI HUNTER
  • Marina: KARABURMA
  • Veličina: 8M
Odg: BRCKO : 26.02.2011 Skupstina nautickog kluba MOJA LADJA BRCKO
« Odgovor #45 poslato: 26, 02, 2011, 23:45:00 posle podne »
y

Van mreže deda

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #46 poslato: 26, 02, 2011, 23:46:46 posle podne »
Moje slike sutra !Bilo je lepo i veliko hvala domacinima!!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže packe

• Talasožder Mali
    • FISHERMANS
  • Brod tip: DUNAVSKI HUNTER
  • Marina: KARABURMA
  • Veličina: 8M
« Odgovor #47 poslato: 26, 02, 2011, 23:51:20 posle podne »
i deda

Van mreže ПЕЦОВ

• Veliki Rovac
  • ај на ВОДУ
« Odgovor #48 poslato: 27, 02, 2011, 00:40:53 pre podne »
svaka cast na ....svemu.krivo mi je sto nisam mogao da prisustvujem ovakvom jednom okupljanju.drago mi je da ima ljudi koji sprovode zamisli u dela.jos da primetim da imate lepu dubinu tamo uz pontone i naravno da zamerim na necemu.vidi se da kod onih suvenira-maketa su prisutne dve zastave.a gde je treca?
sve najbolje u nadolazecim godinama uz srdacan pozdrav

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #49 poslato: 27, 02, 2011, 01:45:24 pre podne »
na zalost splet okolnosti  :sorry:

cestitam na organizaciji i eto me prvom prilikom i to nenajavljen  :good:

Van mreže budens72

• Carpe Diem
  • Brod tip: čelični lim
  • Marina: Dunavac, Petrovaradin
  • Veličina: 12
« Odgovor #50 poslato: 27, 02, 2011, 06:01:07 pre podne »
Čestitke na organizaciji  :drinks:
Dunav je moje more.....

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • SRSA 2
  • Brod tip: Plastični čamac AQ 575
  • Marina: Stari Slankamen
  • Veličina: 5,75 x 1,72
« Odgovor #51 poslato: 27, 02, 2011, 06:59:43 pre podne »
Када човек види овакве слике просто му жао што није и он био присустан.  Него, да ли грешим или сам на једној слици видео "бившег члана" форума, а сада госта "Олимпа"?   :sorry:

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Krapolovac
« Odgovor #52 poslato: 27, 02, 2011, 08:32:26 pre podne »
  :drinks:  Čestitam momci!fino druženje....a Zorter je morao da svrati u Fis...  :yahoo:

Van mreže zorter

« Odgovor #53 poslato: 27, 02, 2011, 08:51:58 pre podne »
...........
 i naravno da zamerim na necemu.vidi se da kod onih suvenira-maketa su prisutne dve zastave.a gde je treca?
.........

Peco, to je poklon Hrvatske pogranicne policije, te oni nisu imali razlog da stave "trecu" zastavu. I tu nema zamerke.

........  Него, да ли грешим или сам на једној слици видео "бившег члана" форума, а сада госта "Олимпа"?   :sorry:

Srsa, ne gresis. Bio je i Olimp (Cvijo) sa suprugom.

:drinks: ....a Zorter je morao da svrati u Fis...  :yahoo:

Zar si sumnjao?

Ali ovog puta veliko razocarenje !!! Cene 30%-50% vece nego kod nas, a prosli put bili toliko jeftiniji.

Inace, svaka cast organizatorima :good: :good: :good:

Bilo nas je iz Beograda, Sapca, Zagreba ....... da ne spominjem one blize....

Domacini, HVALA jos jednom na pozivu i ovako lepoj organizaciji. Puno godina slavili i naravno nas pozivali. :good: :yahoo: :lol:

Van mreže medvedicibgd

• DrinskoSavski Brčkaroš
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #54 poslato: 27, 02, 2011, 09:10:36 pre podne »
Vidim da je organizacija bila odlicna,a nasi predstavnici na nivou zadatka.Svaka cast svima i nadamo se jos slika i komentara,slobodno budite recitiji,ili od premora ne mozete.U svakom slucaju bravo i za domacine a i za nase momke!!

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #55 poslato: 27, 02, 2011, 09:45:19 pre podne »
Evo mali prilog i s moje strane.

@Srsa
Tako je - Olimp je došao sa svojom suprugom. Pozvali su ga domaćini kao prijatelja i počasnog člana njihovog društva.

Grupa koja je putovala u "aranžmanu Agencije LSI" je od početka do kraja ispoštovala plan i program puta.
U veselom raspoloženju i uz mnogo razgovaranja (samo ponekad ulazili smo u sfere ogovaranja) put je prošao lepo i bez problema.

Zorter je već napisao da smo u odlasku na deonici puta od autoputa, preko Šapca do Pavlovića ćuprije, vozili po ugaženom snegu i ledu. Srećom bilo je negde oko podneva pa je sve bilo manje više raskvašeno.
Po prelasku mosta bilo je jasno da smo u (ipak) drugoj državi. Ni trunke snaga na kolovozu.
Valjda kod njih, u Republici Srpskoj, pada nekakav drugačiji sneg koji se sam očisti sa kolovoza - a ne kao ovde kod nas. Jedino što liči na ovaj naš, onako beo, mokar i hladan...

U Brčko smo stigli nešto posle dvanaest i po želji naših putnika otišli smo do FIS-a.
Naslušao sam se priča o velikoj prodavnici, supermarketu, u kojem je sve "u pola cene" u odnosu na cene kod nas.
Sad, ili sam se ja dugo zadržao u toaletu (da izvinete) ili su moji saputnici napravili neku glupost dok ja nisam bio sa njima, tek, pozvonio mi je telefon i Zorter mi je javio da me društvo čeka napolju na parkingu!
Kažu, kad su videli cene, pobegli su napolje brže-bolje.
Za ono kratko vreme koliko sam ja šetao izmedju rafova, cene koje sam video, bile su kao kod nas ili više.
Dakle, kad budete išli u Brčko - ponesite šta vam treba i ne računajte da ćete tamo kupiti jevtinije.

Posle nesudjenog šopinga, otišli smo do marine na obali Save.

Tu su nas dočekali lepo raspoloženi domaćini i od tog momenta počinje naše druženje sa njima.
Ne bih sada redjao imena onih koji su nas dočekali i koji su sa nama proveli čitavo popodne i veče, jer ću sigurno nekog ili zaboraviti ili ću izmešati imena, ali na slikama koje ste do sada videli vide se gotovo svi. Ja ću dodati sada još nekoliko slika za koje verujem da ih vredi pogledati, uz one koje ste već videli do sada.

Vrlo brzi po dolasku naše grupe, pridružila nam se i druga grupa članova našeg foruma koja je stigla svojim automobilom putujući drugom maršrutom.

U prijatnoj atmosferi malog plutajućeg kafića proveli smo izvesno vreme u veselom razgovoru.

Kada smo izašli iz kafića napolju nas je dočekalo sunce, a na reci, u čamcima, uživali su pecaroši. Teško da ću svojim fotografijama moći da dočaram tu atmosferu ali ipak, pogledajte:

Već ste sa brojnih fotografija mogli da vidite kako su i šta to pripremili naši domaćini. O jelu i piću ne bih mnogo.
Možda samo da kažem da je pretila "ozbiljna" opasnost da se drugi deo naše delegacije vrati bez Zorana Novusa. Čovek je skoro umro od gladi.
Računajući na krkanluk na slavlju, izgleda da dva dana pre dolaska ništa nije jeo, tako da je Polja morao da skokne do radnjice i donese jednu veliku kiflu za našeg druga i tako mu prekrati muke do posluženja koje ste videli.
Nadam se da se na mojoj fotografiji vidi kako Novus, srećan zbog činjenice da će ipak preživeti, grize kiflu dimenzija otprilike: 7 x 7 x 30 cm - nije da sam merio, ali mi se čini da je bila tolika ili veća. Halo, nemojte da neko misli da sam i ja bio gladan pa mi se samo učinila da je tako velika:

Vidite li vi tu radost na licu čoveka koji je shvatio da će preživeti?

O posluženju - zaista ne bih.
Bilo je carsko i svečarsko.
Od čorbe nezaboravnog ukusa, preko pečenja i torte, uz obilje pića - svega je bilo.
Konobarice koje su služile, video sam ih dve, ali kao da ih je bilo više, bile su lepo raspoložene, spremne na šalu i u svakom trenutku je svega bilo na stolu.

Neko je, čini mi se Pecov, pomenuo maketu i zastave.

Radi se o maketi koju su našim prijateljima iz Brčkog poklonili gosti, predstavnici pogranične policije Republike Hrvatske. To je i razlog što se na maketi nalaze samo zastave Hrvatske, Bosne i nautičkog kluba Moja Ladja iz Brčkog.

Sa ranije vidjenih fotografija mogli ste da vidite da je svečana večera bila organizovana u jednom ogromnom restoranu za nekoliko stotina gostiju.
Večera je poslužena nešto oko šest sati, a oko pola osam domaćin, predsednik kluba, Zoke, lepim i biranim, duhovitim, rečima pozdravio je sve prisutne i one koji iz opravdanih i onih drugih razloga nisu došli iako su bili pozvani.
Zahvalio se svima na pomoći i podršci i sve je to ispraćeno podelom spomen zahvalnica.

Ovde bih naglasio da su se domaćini toliko potrudili da sve goste ispoštuju da im i za to treba odati veliko priznanje.

Kao i na ovoj fotografiji iznad, domaćini su obilazili sve goste i sa svakim porazgovarali - za svakog su našli vremena...

Juče je bilo lepo u Brčkom i svi koji ste mogli, a niste bili, mnogo ste propustili.
Novus i ja smo se sa nekoliko rečenica zahvalili domaćinima u ime svih nas koji smo bili tamo i u ime vas ostalih koji niste.
Male i skromne poklone smo predali domaćinima u znak zahvalnosti na pozivu i srdačnosti kojom su nas dočekali.
(U vezi sa tim, imao bih neke komentare, ali to ćemo u drugoj prilici i na drugom mestu!)

Na kraju, zaključio bih ovaj izveštaj sledećom konstatacijom:

Zoke je u svom govoru naglasio da je www.mojaladja.com "dala gas" koji je njima pomogao da urade sve to što su uradili.
Ja bih rekao, da možda mi i jesmo dali taj početni gas ali oni su ga posle "stisnuli do daske".
Svojim angažovanjem i svojom složnošću toliko toga su uradili, da mi možemo samo sa poštovanjem da ih gledamo i da poželimo da budemo kao oni.

Ja im u svoje ime još jednom čestitam na rezultatima koje su ostvarili u prvoj godini svog postojanja i nadam se da će u drugoj godini ostvariti divan plan da njihova marina dobije kućicu koja će biti centar svih daljih dogadjanja.
Njihova vrednoća i angažovanje najbolja su garancija da će u tome i uspeti.

Nadam se da ćemo i mi jednog dana uspeti da se organizujemo malo bolje i da ćemo moći da uzvratimo na gostoprimstvu i pažnji koju su nama ukazali.

Prijatelji iz Brčkog, VELIKO hvala za lep dan koji ste podelili sa nama!

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #56 poslato: 27, 02, 2011, 10:35:15 pre podne »
Ja nemam slika da ih postavim na forum, ali sam bogatiji za pregrst divnih uspomena sa ovog druzenja. Te su slike meni jako vazne.

Drago mi je da smo bili tamo i prisustvovali obelezavanju godisnjice rada kluba koji ima isto ime kao nas sajt.

Svi znamo kakva je to ekipa. Nema mnogo velikih reci kod njih. Sednu dogovore se i odmah realizuju sve. Videli smo sta su uradili za samo godinu dana. Pokazali su nam i sta planiraju da urade. Ne sumnjam da ce to i uraditi.

Divim se predusretljivosti, ljubaznosti i trpeljivosti prijatelja iz Brckog koji su juce stojicki podneli teret organizacije cele price.

Za mene je bilo otkrovenje kada sam video da je njihov pravi i prvi kapetan, Zoke, u stvari rodjeni soumen koga bi pozelela svaka dobra televizija. Treba samo da mu daju mikrofon i da snimaju.

Svaka cast i prijatelju Olimpu koji se odazvao na ovaj poziv i dosao sa suprugom.  :good:

Jedno je sigurno. Plovidba ljudi okupljenih oko ovog sajta se nastavlja i bice jos lepih druzenja.  :drinks:
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže zoke

• Veliki Rovac
    • PERAVA
  • Brod tip: MBD-Hausboot
  • Marina: N:K:-Moja ladja-Brcko
  • Veličina: 10x4,40N:K
« Odgovor #57 poslato: 27, 02, 2011, 10:57:46 pre podne »
Kao prvo da kazem dobar vam dan jer se maloprije ustalo jer je zabava nocas trajala sve do dva sata iza pola noci. Prvo mi je drago da su gosti koji su dosli lijepo i sretno se vratili kucama sto je i najbitnije u ovom trenutku,
Nesebicno se zahvaljujem svima koji su se odazvali nasem pozivu za skromnu zabavu naseg-vaseg kluba. Drago nam je da nismo iznevjerili vase ocekivanje po pitanju skupa i zabave.
Jedino da kazem  u vezi ovo sas Novusom je bio plan da kad se dodje u Brcko da se javite i da odemo svi na vruce bosanske cevapcice i obilazak marine i naseg kluba i onda da vas pustimo da obidjete FIS ili sta vec hocete,ali su se gosti prvo zaputili u FIS i odandenam je javljeno da su stigli,boze moj tu se stvorio taj mali obrt situacije sto nije bilo do nas,
A necemo sad o tome bilo-desilo se proslo bilo je kako je bilo ,nama je bilo lijepo nadam se i nasim gostima i mislim da smo probili led za dalja druzenja i saradnju na mnogo ozbiljnijim pitanjima i saradnji.
Jos jednom se zahvaljujem svim prijateljima koji su dosli ,i molio bih ako je bilo  kakvih propusta da nam ne zamjere mnogo jer ipak je ovo nas prvi rodjendan,a sta dijete od godinu dana zna,nije mu zamjeriti.
Jos jednom HVALA VAM SVIMA  na cestitkama jer vjerujem da su od srca a nisu na odmet ni kritike ,jer se covjek na greskama uci.
Nadam se susretu u Beogradu na sajmu nautike nadamo se da ce se odrzati,pa se uskoro svi vidimio i da opet budemo zajedno. Toliko za sada i veliki pozdrav.

Van mreže barbanesa

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
    • Lence
  • Brod tip: Metalni
  • Marina: Dsrv Karaburma
  • Veličina: 9,5m
« Odgovor #58 poslato: 27, 02, 2011, 11:04:55 pre podne »
Ljudi nemam sta da dodam osim da se zahvalim domacinima koji su se svojski potrudili da nas ugoste,sto uopste nije bilo lako .. :drinks:

Citat
[/quoGrupa koja je putovala u "aranžmanu Agencije LSI" je od početka do kraja ispoštovala plan i program puta.
U veselom raspoloženju i uz mnogo razgovaranja (samo ponekad ulazili smo u sfere ogovaranja) put je prošao lepo i bez problema.te]
 Pa to da bi nam brze prosao put.. :lol: :lol:
Blago onom ko mlad poludi ceo mu zivot u veselju prodje

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
« Odgovor #59 poslato: 27, 02, 2011, 11:15:46 pre podne »
Nemam sta da dodam na gore izneto!Samo par slika i jos jedno hvala domacinima!Doduse , bili smo dostojni reprezenti naseg sajta na ovoj medjunarodnoj proslavi!!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran