Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi

Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...

<< < (9/11) > >>

Kapetan:

--- Citat: deda  08, 04, 2009, 23:24:02 posle podne ---  Zbog dece i zena povlacenje,a kad si sam kreces u okrsaj[za pocetak verbalni]pa ko duze izdrzi!Ili ko je ludji!! >:(

--- Kraj citata ---

jedino deda, sale i giga odgovorise... 

broker975fx:
Ma ne mogu da stignem,
sve zavisi od raspoloženja mada nisam agresivan ali to bi mi zaista diglo pritisak, a pritisak nije zdrav :skull: :skull:

giganova:

--- Citat: Kapetan  08, 04, 2009, 23:19:07 posle podne ---
--- Citat: broker975fx  08, 04, 2009, 23:09:56 posle podne ---Nije mi baš jasna teza koju sada ovde branite. Verujem da ipak mislite da u svemu treba imati meru jer ako nije tako to znači da ja sada mogu da odem bilo gde na obalu i sebi nađem mesto a onda se isto tako potrudim i napravim splavčinu i kažem to je sada moje. Da li to znači da bi sad bilo ok da odem na Veliko ratno ostrvo i sebi zauzmem mesto ili još bolje nađem neko uređeno mesto i kažem da je sada to moje. Nekada se to radilo sa parkiranjem kola BGD, stubićem ili lancem. Mislim da nema spora oko toga da u svemu treba imati mere, može se sređivati obala za sebe ali dokle god niste vlasnici ili zakupci te lokacije ona je vaša samo dokle ste na njoj. U suprotnom bi bilo pravo jačeg a to ne vodi nikuda.

--- Kraj citata ---

upravo broker...

evo jadna mala situacija za one koji zastupaju tezu da postoej privatna mesta...

plovili ste i nasli fino mesto bez mnogo granja, zavezaliste se zapalili rostilj, klinci trce oko vas zene seku luk, rostilj mirise ... pocinjete da jedete sa porodicom i prijateljima , ali u tom momentu doplovljava drugi brod i vlasnik kaze "ovo je mesto moje"... na vas poziv da se pridruzi rostilju i picuon odgovara odricno i dalje tvrdeci da je to njegovo mesto...

sta cete uraditi ?

--- Kraj citata ---
Prvo necu sebi dozvoliti da upadnem u takvu situaciju,a ako sam upao branicu se a ako sam slabiji pobecu :dance:

broker975fx:
Giga ne deluješ mi ko lik koji će da beži :new_russian:
Što se mene tiče  :pogranichnik:ako hoćeš slžem se sa zatvaranjem teme, ima toliko lpših

giganova:
More izgleda da i na nas utice pun mesec, :party:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju