Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...
Kapetan:
Evo ja na vrhu teme :)
tema je kao sto znate prebacena iz druzenja na vodi posto se bavi drugom .... temom
ronac:
Premesten deo teme by Kapetan:
Bane,meni ne smeta da se ve?ete tu ali Vas molim kad ja dođem da se sklonite,jer mi sa velikim brodovima moramo da pripremimo obalu za vezivanje.Kao ?to ste verovatno primetili i Sara je tu napravila svoj kamp po?to smo tu već pet godina. :drinks:
Bane:
Ok, dogovoreno. :good:
Potražićemo neko mesto malo uzvodno ili malo više nizvodno!
Kapetan:
da znas da bismo mogli da sredimo jedno mesto sa dva tri pristana i pobodemo cuveni natpis NOU KAMP
samardza:
--- Citat: Dule 06, 04, 2009, 00:39:28 pre podne ---Niko ne može da se proglasi vlasnikom dela obale. Izvinjavam se svima koje to pogadja. Ja ne pristajem na obale malih voda ali mi ponekad stvarno zasmeta kad vidim da neko tako uzurpira prostor koji pripada svima nama. U redu je urediti kamp ali kamp je nešto što se koristi dok si tu a onda treba lepo sve iza sebe ostaviti onako kako si našao. Nikakve ograde, cerade, šatore... . Deci bi bilo zanimljivije da svaki put kada dodju na vodu uredjuju novu površinu, ili istu nego da ... Nije dobro ni njima davati takav primer. To je po meni nepoštovanje ostalih koji koliko vidim poštuju vas i pitaju za nešto zašta ne bi trebalo pitati. U redu je kolegijalnost, u redu je poštovanje ali nije u redu tražiti odobrenje da se usirim tamo gde je slobodno.
Po tom principu bih ja mogao da uredim jedno desetak mesta, razvučem malo ograde, očistim grane, obeležim teritoriju i jurim svakog ko baci pogled na neko od "mojih" mesta.
Oduvek me je to nerviralo i uvek će. Ja za svoje mesto, kao uostalom i svi ostali, plaćam. A slobodne obale su slobodne. Osim ako neko ne zakupi deo obale od nadležnih i za to poseduje papire.
--- Kraj citata ---
:good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju