Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi

Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...

<< < (10/11) > >>

SALE NB:
Pa eto, zaključili smo nešto, ako naiđeš na lepo uređeno mesto, na kojem se jasno vidi da je neko sređivao, dva puta ćeš razmisliti da li da tu pristaneš.
A ako baš rešiš da pristaneš, pa dođe "vlasnik", bićeš spreman da ispoštuješ njegov trud ( ukoliko on lepo zamoli).

Ja bih sad samo da primetim da mesto oko kojeg je ova priča počela, uopšte nije lepo sređeno, baš naprotiv!

deda:

--- Citat: iverko  08, 04, 2009, 23:47:42 posle podne ---Mislim da nema pravog odgovora na ovo pitanje, ili ih ima puno, a koji je pravi to mislim da niko ne zna. Opet je tu i pitanje: Sta je pravo ,a sta pravda?
Za ostalo vidim tri stava: postoje privatna mesta, ne postoje privatna mesta i to me ne brine mnogo (sklonicu se ili boricu se). ja sam svoje rekao jos na pocetku diskusije, a iskreno mislim da bismo mogli negde ovde da prekinemo, jer ima clanova foruma koje je ova diskusija ili bolje receno situacija mnogo pogodila, a i bojim se da ne bude :aikido: :wild: :skull: :diablo:, bolje je da bude  :party:ili  :drinks: ma sta ko mislio.
Poz.

--- Kraj citata ---
U to ime ziveli!!!!! :D

Admiral:
Mislim da je Dule 100% u pravu.
Siledzija ima svuda. Nek me neko otera pa da pricamo.
To kao kada smo bili klinci u bioskopu, pa dodje neki stariji i kaze, mali ajde brisi ovo je moje mesto.
Bilo nekada, sada iz principa ni makac.
Sto se tice uredjenja iza sebe, svako bi morao da nosi kesu za djubre pa u kontejner. Ja tako radim vec godinama na svakom mestu gde se nadjem i nije mi spalo nista sa glave. Pitanje je kulture i lenjosti.
I Dule treba na sva zvona kritikovati one kese po drvecu, flase po obali, i ostalo zaostalo djubre. U pravu si.
Captjerry je probao to i da organizuje ali pobedi lenjost i bahatost. \
Nema odustajanja.
Borba

Kapetan:
ja lepo rekao nema nerviranja na ovom forumu al nema ko da slusa....

LOCK - ????????

Ovo je prva tema koja je zakljucana na ovom forumu ...

LOCK - ????????

SALE NB:
Samo da dodam, ako je neko zaboravio !

Tako!  :lol: :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju