Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 08, 04, 2009, 23:09:56 posle podne ---Nije mi baš jasna teza koju sada ovde branite. Verujem da ipak mislite da u svemu treba imati meru jer ako nije tako to znači da ja sada mogu da odem bilo gde na obalu i sebi nađem mesto a onda se isto tako potrudim i napravim splavčinu i kažem to je sada moje. Da li to znači da bi sad bilo ok da odem na Veliko ratno ostrvo i sebi zauzmem mesto ili još bolje nađem neko uređeno mesto i kažem da je sada to moje. Nekada se to radilo sa parkiranjem kola BGD, stubićem ili lancem. Mislim da nema spora oko toga da u svemu treba imati mere, može se sređivati obala za sebe ali dokle god niste vlasnici ili zakupci te lokacije ona je vaša samo dokle ste na njoj. U suprotnom bi bilo pravo jačeg a to ne vodi nikuda.
--- Kraj citata ---
upravo broker...
evo jadna mala situacija za one koji zastupaju tezu da postoej privatna mesta...
plovili ste i nasli fino mesto bez mnogo granja, zavezaliste se zapalili rostilj, klinci trce oko vas zene seku luk, rostilj mirise ... pocinjete da jedete sa porodicom i prijateljima , ali u tom momentu doplovljava drugi brod i vlasnik kaze "ovo je mesto moje"... na vas poziv da se pridruzi rostilju i picuon odgovara odricno i dalje tvrdeci da je to njegovo mesto...
sta cete uraditi ?
Kapetan:
--- Citat: deda 08, 04, 2009, 23:18:47 posle podne ---A sta mislite da mi zatvorimo ovu temu,jer ovako mozemo ,,dugi dan do podne,,!!Bitno je da se slazemo da u komunikaciji medju nama na reci mora da bude razumevanja i osnovne pristojnosti.Da bar na reci budemo normalni a ne da se vatamo za guse!! :o
--- Kraj citata ---
deda slazem se ali samo da vidim odgovor na ovo pitanje koje sam postavio ,..
nadam se da ce i ostali da se sloze sa dedom ?
deda:
--- Citat: Kapetan 08, 04, 2009, 23:19:07 posle podne ---
--- Citat: broker975fx 08, 04, 2009, 23:09:56 posle podne ---Nije mi baš jasna teza koju sada ovde branite. Verujem da ipak mislite da u svemu treba imati meru jer ako nije tako to znači da ja sada mogu da odem bilo gde na obalu i sebi nađem mesto a onda se isto tako potrudim i napravim splavčinu i kažem to je sada moje. Da li to znači da bi sad bilo ok da odem na Veliko ratno ostrvo i sebi zauzmem mesto ili još bolje nađem neko uređeno mesto i kažem da je sada to moje. Nekada se to radilo sa parkiranjem kola BGD, stubićem ili lancem. Mislim da nema spora oko toga da u svemu treba imati mere, može se sređivati obala za sebe ali dokle god niste vlasnici ili zakupci te lokacije ona je vaša samo dokle ste na njoj. U suprotnom bi bilo pravo jačeg a to ne vodi nikuda.
--- Kraj citata ---
upravo broker...
evo jadna mala situacija za one koji zastupaju tezu da postoej privatna mesta...
plovili ste i nasli fino mesto bez mnogo granja, zavezaliste se zapalili rostilj, klinci trce oko vas zene seku luk, rostilj mirise ... pocinjete da jedete sa porodicom i prijateljima , ali u tom momentu doplovljava drugi brod i vlasnik kaze "ovo je mesto moje"... na vas poziv da se pridruzi rostilju i picuon odgovara odricno i dalje tvrdeci da je to njegovo mesto...
sta cete uraditi ?
--- Kraj citata ---
Zbog dece i zena povlacenje,a kad si sam kreces u okrsaj[za pocetak verbalni]pa ko duze izdrzi!Ili ko je ludji!! >:(
giganova:
Jbg ja imam 100m moje javne povrsine koju uredjujem cistim kosim sadim cvece itd.i nije mi pravo kada se pojave tu neki klipani za uskrs ili prvi Maj sve mi to razjebe izlupa flase ostavi tonu krsa,a o istrapanim camcima da ne govorim.Inace moram da naglasim da se nalazim 2km od tvrdog puta i da je ovaj moj akvatorijum jedini uredjen sa ove strane mosta.
Nadam se da cete me posetiti ,poziv i dalje vazi :drinks:
SALE NB:
Za početak ,da konstatujem da Male vode niti ostatak obala i ada na Dunavu nisu divlji zapad, pa da dođeš prvi i kažeš moje je.
Znaju se pecaroška pravila, ako si ti hranio ribu mesec dana na nekom mestu, a onda dođe neko drugi i ubi se od ulova, ti nisi imao sreće i to je to!
Isto važi za mesto, ako si sredio mesto, sredio si ga za sebe dok si tu, kad se skloniš- slobodna zemlja
Nema ljutiš!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju