Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...
Kapetan:
--- Citat: espresso 08, 04, 2009, 12:05:17 posle podne ---pravi ladju i seli se na nju!
--- Kraj citata ---
ma nemam ja tih problema visoko mi WC solja :) a i prespojio sam se na novu kanalizaciju koju sam cuo da guraju direktno u taj potok pa posle u dunavac , pa u dunav, teoretski kad povucem vrodu mogu da hvatam na ladji :)
rade sada ovu fabriku na malim vodama za preradu voda... kazu da ce potok da sprovedu u nju .. ne znam kako s'obzirom da imaju slanacko brdo izmedju ...
espresso:
naci ce vec neko resenje. ima na netu svasta. :)
deda:
--- Citat: Dule 08, 04, 2009, 01:01:40 pre podne ---E sad ovo nije u redu.
Otvorićemo temu i o plavušama i o crnkama ako treba ali mislim da jednom svako mora da kaže šta misli o tome da mu se može desiti da kada ode sa porodicom na pecnje neko pridje i kaže "briši odavde, to je moje mesto" . Bolje da se ovde raspravimo nego da se to raspravlja na vodi.
Niko se ne svadja ali svako treba da iznese svoje mišljenje o tome. Tako će ili jedni ili drugi shvatiti da možda ipak nisu u pravu.
Zamisli deda da ti u sred pecanja dodje neko sa namerom da te otera jer smatra da ima više prava na to mesto nego ti?
Svi smo skočili na vozača remorkera koji je vukao baržu malim vodama. Skočili smo svi jer ga ne poznajemo i baš nas briga sta će on reći.
Ali kada je u pitanju poznat čovek onda... svi bi da sve ostane tako. Malo smo se ispucali i nikom ništa.
Cenim ja svakog čoveka, pogotovo kad je to kolega po kormilu ali moramo svi da se setimo da nismo sami na svetu. Šta bi svi ti ljudi uradili da projurim gliserom dok pecaju i podignem metarske talase?
Znači, njih na njihovom niko ne sme na bilo koji način da uznemirava, niko ne sme da šeta "njihovim" obalama, niko da peca "njihovu" ribu. Ako su male vode privatizovane onda neka se to obnaroduje.
Pitam ja vas šta će se desiti kad svi uzmu takva prava. Pa čamaca je toliko da komotno možemo zauzeti celu obalu od Beograda do Smedereva.
Svako može i treba da koristi obale, tu se slažem. U redu je i da ih uredi prema sebi ali samo dotle dok ih koristi. Što ne ostave i čamce kad ostravljaju sve ostalo?
--- Kraj citata ---
Dule,napisao sam ono samo zato da se malo stisaju strasti!Malo je ton otisao previsoko!Da budem jasniji,podrzavam tvoje razmisljanje ali i razumem Ronca.Vise volim sto sati razgovora nego pet minuta zucne rasprave koja prelazi u ljutnju!!!Ti razmisljas na jedan a Ronac na drugi nacin, obojica mislite da ste u pravu i to nista nece promeniti!! :)
Labud 1258:
Vi u BG imate 2 prelepe reke, kilometre i kilometre obale i to je MALO ?!
Ih da ja imam veliku lađu...
espresso:
e Labude u pravu si. i nemar i bahatost. sve na jednom mestu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju