Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi

Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...

<< < (6/11) > >>

rade:
Svako ima neko svoje mesto koje mu je posebno drago ali takodje svako treba da ima barem jednu ako i ne vise alternativa.Na vodu idem da se opustim od svega svakodnevnog a ne da bi svakodnevnicu preneo na vodu.

Kapetan:

--- Citat: Zoran022  08, 04, 2009, 22:19:47 posle podne --- Naravno, na cuveno pitanje u takvim slucajevima : zasto bas na moje mesto, ide i jos cuveniji odgovor : a gde pise da je tvoje ....

--- Kraj citata ---

deda to su javne povrsine.... druga stvar sto mi mislimo da su javene povrsine javne dok ih ne zauzmemo ... sto tako u sred kalemegdana neko ne dodje uredi sebi mesto i digne porodicnu kucu ?

e pa na kalemegdanu je cvrsto tu ima policije a ovde na vodama zakon jaceg izgleda...

deda:

--- Citat: Kapetan  08, 04, 2009, 22:31:52 posle podne ---
--- Citat: Zoran022  08, 04, 2009, 22:19:47 posle podne --- Naravno, na cuveno pitanje u takvim slucajevima : zasto bas na moje mesto, ide i jos cuveniji odgovor : a gde pise da je tvoje ....

--- Kraj citata ---

deda to su javne povrsine.... druga stvar sto mi mislimo da su javene povrsine javne dok ih ne zauzmemo ... sto tako u sred kalemegdana neko ne dodje uredi sebi mesto i digne porodicnu kucu ?

e pa na kalemegdanu je cvrsto tu ima policije a ovde na vodama zakon jaceg izgleda...

--- Kraj citata ---
   Nije Zoran deda nego ja,znas ono:moze biti samo jedan!! :D ::)

Bane:
necu se naljutiti, pa cak ni najmanje, jer ne vidim sto bi se ljutio.
prihvatam da skupim i 3x vise djubreta kada bude akcija, ako treba tovaricu zrnu dva puta.
postavio sam slike da bi bih vam pokazao kako sam proveo lep dan sa prijateljima.
kao odgovor sam dobio da mi je bilo lako da pristanem kada su ocisceni panjevi, da pitam da li mogu tu da pristanem, kako mogu da se izlezavam ispod viseceg smeca.
iskreno, ocekivao sam sasvim drugacije postove, ali ocigledno u nasem genetskom kodu ima nesto sto nas cini takvima kakvi jesmo.
necu dalje siriti temu. svako ima pravo na svoje misljenje i uverenje i u tome necu nikoga sputavati, vrlo tesko je nekoga promeniti, a to mi nikada nije bila namera.
i dalje cu uzivati na vodi i pored vode sam ili sa prijateljima.
i dalje necu pecati.
i dalje cu pozdraviti svakoga na vodi, posebno ko bude imao zastavicu a mozda i zastati i popiti pice sa istim.
i dalje cu svoje djubre skupljati posle izleta ili rostilja.
i dalje cu pristajati na razna mesta jer svoje nemam niti mi je namera da imam (osim zakupljenog mesta na marini).
i dalje cu ploviti SVOJIM malim camcem jer je to ono sto ZELIM i zbog cega sam ovde. :drinks:

Kapetan:

--- Citat: deda  08, 04, 2009, 22:41:03 posle podne ---  Nije Zoran deda nego ja,znas ono:moze biti samo jedan!! :D ::)

--- Kraj citata ---

au jeste :) sorry :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju