Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...
broker975fx:
--- Citat: Dule 08, 04, 2009, 01:01:40 pre podne --- šta misli o tome da mu se može desiti da kada ode sa porodicom na pecnje neko pridje i kaže "briši odavde, to je moje mesto" . Bolje da se ovde raspravimo nego da se to raspravlja na vodi.
--- Kraj citata ---
Ma tu nema govora i apsolutno si u pravu, što se tiče ovog gore slučaja tu postoje jedino dve opcije - ili se boriš ili se sklanjaš. To boriš znači da moraš možda i da se biješ pa šta bude. Strašno je što iz grada i posla u kome si prinuđen da se boriš za egzistenciju to isto sada treba da radiš na reci. Nažalost kad malo bolje pogledam sve je to isto, pogledaj samo kako tompuzi parkiraju i zauzmu pola ulice džipom i bolih uvo a ako nešto prigovoriš moraš biti spreman i na fizički obračun. Ja jesam početnik što se nautike tiče ali sa kampovanjem imam pozamašno iskustvo i prirodu iza sebe sam uvek ostavljao onako kako sam je zatekao. Moj sto stolice i to je to.
Kapetan:
samo da dodam da je u prebacivanju sajta nestao post koji je ronac napisao kao odgovor , nadam se da ce ponovo napisati taj post
da dodam jos nesto shvatam ja da veliki brodovi moraju da rasciste mesto da bi mogli da pristanu (to ne podrazumeva ogradu , cirade, plastiku...) ali treba to regulisati nekako da ne bi bilo situacija koje je dule opisao
espresso:
kapetane koji je ovo deo grada na slikama???
Kapetan:
--- Citat: espresso 08, 04, 2009, 11:02:39 pre podne ---kapetane koji je ovo deo grada na slikama???
--- Kraj citata ---
to je karaburma tacnije deo koji je ogranicen mirijevskim bulevarom i kornatskom ulicom ovaj potok je cuveni mirijevski potok , koji je postao kanalizacija kao u rimskom dobu , problem mog dela karaburme je da smo mi najnizi deo i ako si prikljucen na gradsku kanalizaciju svaka kisa ti vrati sve iz cevi u toalet a bogami i dnevnu sobu... a da ne pricamo da su u mom kraju popucale i zacepljene cevi par godina..
espresso:
pravi ladju i seli se na nju!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju