Nautika opšta... > Nemar i bahatost na vodi
Male Vode - Kese, Najlon , Ekologija , Privatizacija...
deda:
Kao sto svi ne volimo plavuse tako i razlicito provodimo vreme na vodi.Oko toga nebi trebalo raspravljati vec razgovarati!!!Nema potrebe za sarkazmom,ironijom ili ljutnjom.Ako neko zeli da se zabode na jedno mesto i tu provede citavo leto,uredu,njegov izbor!!Neko seta po Savi i Dunavu,uredu,on smatra da je to to.Ali po nasem obicaju zdrava diskusija uvek odluta na drugu stranu! :stop: :shout:
Kapetan:
--- Citat: Kapetan 07, 04, 2009, 10:43:47 pre podne ---slikacu danas kraj u kome zivim, videces mali park videces vinovu lozu smokvu ukrasno biljno rastinje... sve je to na javnoj povrsini ali smo komsija i ja ulozili trud i posadili neko drvece, ozidali neke zidice, udarili neke ograde, podigli novi most ... niko nam nije rekao hvala i ne ocekujemo ... svi to koriste .... ali ono sto je najbitnije pozvali smo poznanike iz gradskog zelenila i platili uslugu sredjivanja kraja... i ono sto je najbitnije ne mislim da je to sto smo uredili nase vlasnistvo...
--- Kraj citata ---
obecane slike... znaci sve je ovo komsija u saradnji sa gradskim zelenilom odradio , ja sam tu malo pomogao al on je zasluzan 99% nema plastike, nema cirada, nema nicega sto nije bio razgradljivo ili sto moze da zagadi prirodu ... a da ne pominjemo da se radi o gradskoj sredini gde su svi ti materijali dozvoljeni ...
SALE NB:
--- Citat: deda 07, 04, 2009, 14:55:36 posle podne ---Kao sto svi ne volimo plavuse tako i razlicito provodimo vreme na vodi.Oko toga nebi trebalo raspravljati vec razgovarati!!!Nema potrebe za sarkazmom,ironijom ili ljutnjom.Ako neko zeli da se zabode na jedno mesto i tu provede citavo leto,uredu,njegov izbor!!Neko seta po Savi i Dunavu,uredu,on smatra da je to to.Ali po nasem obicaju zdrava diskusija uvek odluta na drugu stranu! :stop: :shout:
--- Kraj citata ---
E deda,deda, nije valjda da ne voliš plavuše! A taman sam pomislio da si čovek od ukusa! :taunt: :taunt:
deda:
--- Citat: SALE NB 07, 04, 2009, 22:10:20 posle podne ---
--- Citat: deda 07, 04, 2009, 14:55:36 posle podne ---Kao sto svi ne volimo plavuse tako i razlicito provodimo vreme na vodi.Oko toga nebi trebalo raspravljati vec razgovarati!!!Nema potrebe za sarkazmom,ironijom ili ljutnjom.Ako neko zeli da se zabode na jedno mesto i tu provede citavo leto,uredu,njegov izbor!!Neko seta po Savi i Dunavu,uredu,on smatra da je to to.Ali po nasem obicaju zdrava diskusija uvek odluta na drugu stranu! :stop: :shout:
--- Kraj citata ---
E deda,deda, nije valjda da ne voliš plavuše! A taman sam pomislio da si čovek od ukusa! :taunt: :taunt:
--- Kraj citata ---
Ma Sale sve njih vole deda,nego se to tako kaze!! :drinks:
Kapetan:
--- Citat: Zoran022 07, 04, 2009, 23:07:33 posle podne ---Ova tema pocela da poprima jednu lepsu dimenziju :)
--- Kraj citata ---
hm deda i plavuse... lepse za dedu :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju