Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Sajam Nautike 2011 Vs Belgrade Boat Show 2011

<< < (3/13) > >>

Boattec:
Pozdrav svima.Kontaktirao sam organizatore sajma Nautike u vezi nekog izlaganja i dobio sam cenovnik koji uopste nije realan u situaciji kada je para i automatski posla manje.Samo upisnina izlagaca je 150 eura a onda ide zakup kvadrata i stand.Ako se samo prisetimo proslogodisnjeg sajma i posecenosti to je totalno nerealno.Ideja za Boat Show je fantasticna.Izuzetno lepa i atraktivna lokacija od Hotela Jugoslavija do marine Nautec.

busa2:
zvao sam i ja za informaciju kada sam sve to izracunao nasmejao sam se i izbrisao iz glave sajam . a ovo kod juge je dobra prica koja treba da zazivi.

Boattec:
Ne znam za vas ali ja se secam kada su 95 godine bile trke formule 1 i formule 3 ispred hotela Jugoslavija.Dogadjaj je bio neverovatan kao i sama lokacija i ambijent.
Najbolja moguca varijanta.Izlaganje na kopnu i na reci!!!

LSI:
@Busa i Boattec,

Kad ste se već raspitivali - što vam je teško da napišete i koju su cenu postavili kao uslov da dobijete prostor?
Pa da svi znamo o čemu se ovde govori...

HOGAR:
Ama,sajam vodi SPO,i nije Sloba kriv,mi smo krivi,mi smo govna,.....Dragan Jovanovic u Ptofesionalcu                                                                                       i Dedin predlog je naj

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju