Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Sajam Nautike 2011 Vs Belgrade Boat Show 2011

<< < (4/13) > >>

Zux-Pimi:
sve je kao sto ste i sami rekli
cene prilicno velike, a realno govoreci za manje izlagace efekti sajma su prilicno skromni (mi smo u startu odustali od sajma, zato nismo dolazili na sastanak udruzenja)

cene su od 4100 din/kvadrat (za neobradjeni prostor), pa do 4850 din/kvadrat za obradjeni (+10%, 15%, 20% ako hocete stand otvoren, sa 2 ,3 ili sve 4 strane)
i naravno izlagacka upisnina od 14.500 din
na sve ovo naravno + 18% PDV-a

sta god da izlazete tesko mozete proci ispod 40-ak kvadrata, tako da je minimalni trosak cca 2.000 eur (ne zvuci mnogo, ali kada se uporedi sa posetom sajma i njegovim efektima onda je stvarno mnogo)

ideja o sajmu na vodi je stvarno izuzetna i sigurno ima odlicnu perspektivu

Kapetan:

--- Citat: pingvin44  14, 02, 2011, 10:21:23 pre podne ---Ideja o sajmu van sajma tj na obali Dunava, kod Juge je nevidjena. Jedina muka je sto toga neko treba da se uhvati i da organizuje. A mislim da bi privuklo vise paznje naroda nego onaj cirkus na Uscu juce. I isplatilo bi se svakom ko bi dosao i izlozio.
Samo ne znam gde bi se camci izlagali od onolikih splavova od kojih vise ni obali, sa vode ne moze da se pridje kako treba.

--- Kraj citata ---

po meni 25 maj ili kula nebojsa... ima mesta za sve varijante ...

Zoran:

Ajde da mi malo drukcije posmatramo stvari.
              Zasto bi mi vodili brigu o firmama koje treba da izlazu,
koliko ih kosta zakup? Ja  predlazem da mi bojkotujemo sajam
jer za pare od ulaznice,nista nam ne prikazu. Malo da ih nate-
ramo da razmisle za koga izlazu i po kojoj ceni.
               Ja gledao prosle godine na sajmu neke motore,i pitam
cicka ima li sajamski popust,a on mi kaze da je sama cena saja-
mski popust,jer ce posle sajma da poskupi,a sve cene u evrima.
Malo o  takvim stvarima  da povedemo racuna,a ne da ispadne
sajam manifestacija koju u najmanju ruku cine nama, a ne radi
reklame i novca.

Kapetan:

--- Citat: pingvin44  14, 02, 2011, 10:33:09 pre podne ---Kul, aj kao grupa zainteresovanih gradjana trazimo od Djilasa pare a u cilju promocije Beograda i Srbije kao nauticarske zemlje bla bla bla bla...
I sta bi jos bilo potrebno za ovako nesto? Dozvole od ovoga i onoga...

--- Kraj citata ---

cek bre rucna :) nije ideja da mi sa sajta organizujemo, niti imamo znanja i mogucnosti nit imamo para ... to je na buducem udruzenju proizvodjaca i uvoznika...

mi cemo da dodjemo na gotovo  :good:, ako bude trebala neka pomoc naravno da cemo da pomognemo, ali realno mi nemamo iskustva u tim stvarima i ne treba da se mesamo ...

Kapetan:

--- Citat: zoran  14, 02, 2011, 10:43:27 pre podne ---              Zasto bi mi vodili brigu o firmama koje treba da izlazu,
koliko ih kosta zakup? Ja  predlazem da mi bojkotujemo sajam
jer za pare od ulaznice,nista nam ne prikazu. Malo da ih nate-
ramo da razmisle za koga izlazu i po kojoj ceni.
               Ja gledao prosle godine na sajmu neke motore,i pitam
cicka ima li sajamski popust,a on mi kaze da je sama cena saja-
mski popust,jer ce posle sajma da poskupi,a sve cene u evrima.

--- Kraj citata ---

zoki sve je ekonomija.. kad izadjes na sajam trebas da das neku lovu... tu lovu koju si dao trebas i da povratis bar u iznosu od 80% na sajmu a 20% od "javicemo se posle sajma" ... juce je mladja izneo kako je izlgedala prodaja u zadnjih par godina ... pre tri godine na sajmu prodao preko 40 , pre dve preko 20 a prosle oko 10 camaca... verovatno je i kod ostalih slicno stanje... jednostavno to se ne moze izdrzati ...

neka svi izlagaci pare koje im trazi sajam stave na gomilu i eto sajma negde "na" i "pored" vode, kako i treba...

pa taj beogradski sajam ima idealnu varijantu da napravi sajam na vodi , ali im draze da iznajmljuju prostor na vodi ...

potez kod 25og maja , kule nebojsa je slobodan  i tu treba da bude sajam , ili recimo setaliste kod ade huje... najlepse bi bilo kod hotela Jugoslavija ali tamo je pretrpano...

ja sam hteo ove godine da izbavim jedan banner od 10 metara za sajt i da iznajmim stand za solarne panele...  kad sam stavio na papir nije mi se svidela racunica... jednostavno ne isplati se ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju