Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Sajam Nautike 2011 Vs Belgrade Boat Show 2011
deda:
Koliko sam upoznat za omanji stand zakup je oko 150 000 dinara!!Koliki promet bi za pet dana,koliko traje sajam,morao nas Busa da napravi da bi bio na pozitivnoj nuli!!!!Ukoliko se ne dogovore nek prave sajam u isto vreme na drugom mestu!Uz jaku reklamu na sajmu bojkotovanom bi bilo vrlo malo posetilaca!! Zemunski kej ,i to prostor od moje marine do hotela idealan,ima spust za camce,vise marina koje bi ,svaka za sebe mogla da ugosti jednog ili vise izlagaca!!!Da se napravi visednevna festa!!
retfala:
Da sam ja neka faca u udruženju izlagača bio bih za bojkot. Na sajmove nautike idem već dugo godina na žalost nisam bio nikada u Beogradu ali sam u Zagrebu svake godine. Sajam nautike u ZG svake godine je sve jadniji i jadniji pa predpostavljam da je tako i u BG. Umjesto da domaćim proizvođačima omoguće da izlažu i prodaju svoju robu oni nabijaju cijene najma tako da unište sve male proizvođače. Kud imaju velike cifre za zakup onda još krešu i na ulaznicama.
oblak:
Kapetane , koliki je zakup kvadrata na sajmu Nautike? Ja sam izlagach na sajmu kozmetike vec godinama, pa i sad 12 i 13 marta. Mi kvadrat placamo 70 eura i to je kao povlashcena cena plus 70 eura za struju a sajam traje samo 2 dana....
HOGAR:
ja sam za Dedin predlog nacisto,a za sajamske harace je kriva danica i onaj njen muz,mislim da je knjizevnik koga placa nata :wild: :aikido:
Kapetan:
@oblak
ne znam nisam se raspitivao, ja sam hteo da pustim jedan baner od 10 metara sa nasim logom ... al cekam da vidim sta se desava
--- Citat: HOGAR 13, 02, 2011, 21:48:33 posle podne ---ja sam za Dedin predlog nacisto,a za sajamske harace je kriva danica i onaj njen muz,mislim da je knjizevnik koga placa nata :wild: :aikido:
--- Kraj citata ---
odavno je ta garnitura zglajznula... sada je u trendu LDP oni vode sajam..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju