Drugar je kupio i okacio na komandera 18 ovakav sa komandama 30 ks
Prvi servis mu je na 300 sati
Sam mesa ulje i benzin
Presao je preko sto sati i nije stucnuo
U okviru prvog servisa menjaju mu i neke gumice na diznama
Te dizne prave uzasan pritisak ulja koje se ubrizgava u cilindar (neko kaze da ulje prska na radilicu)...ja ipak mislim da siba u cilindar
Ulje je neko sto uzasno smrdi (u kantici) i koliko sam primetio ne trosi ga puno
Takodje benzina ne trosi puno
Elektronika mu je vrh koliko sam cuo i video (stvarno ogromni kondezatori i ploca sanjima)
Jedino sta me zanima je ko ce kad istekne garancija i ne daj boze rikne ta dizna umeti to popraviti i koliko ce kostati (nadam se da ce do tad biti dobrog servisa)
A zameram sto su ljudi koji su prodali taj motor (nov) pricali kako ima uzasno jak obrtni momenat. Kazu nema brzeg u klasi. U fazonu iskidace Hondu 50 konja na Komanderu. Na kraju se ispostavilo da ne moze ni mene sa 30 konja da stigne (jest da je moj camac manji) ali nije mogao da iskida ni 30 ks Hondu na big foot camcu.
To mi se jedino nije svidelo...lepo ja kazem da je 30 konja 30 konja...dvotakni je i normalno je da malo vise snage ima ali ta prica kako je ne znam koliko jaci pada u vodu
Na kraju kad sve saberem motor je

bar za ovo kratko vreme sto sam ga gledao
Licno pre bi uzeo Hondu jer je proverena a jedino sto bi me ubedilo da uzmem ovaj motor je cena (ukoliko bi bio jeftiniji od Honde bar 20 %)