E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Zimske Inspekcije Vanbrodskih Motora
Kapetan:
http://www.inteh-v.co.rs/i
evo ih .. ali ne nadjoh nista sem raznih motora ...
captjerry:
OM,
konzervacija vanbrodskog cetvorotaktnog motora pretpostavljam ista...ovo za dvotaktne sam gledao (zamalo da napisem: necu da kazem gde da me admin ne bi obrisao - sta ti je fobija, strah u kostima)...uglavnom znam da se gorivo ispusta iz lonceta karburatora i sve ono sto si naveo....ali za 4 takt nemam pojma...
mada, ja se i vozim preko zime, nego pitam onako...
Outboard Master:
--- Citat: captjerry 12, 01, 2009, 21:31:29 posle podne ---OM,
konzervacija vanbrodskog cetvorotaktnog motora pretpostavljam ista...ovo za dvotaktne sam gledao (zamalo da napisem: necu da kazem gde da me admin ne bi obrisao - sta ti je fobija, strah u kostima)...uglavnom znam da se gorivo ispusta iz lonceta karburatora i sve ono sto si naveo....ali za 4 takt nemam pojma...
mada, ja se i vozim preko zime, nego pitam onako...
--- Kraj citata ---
kod 4 taktnog je ista procedura samo sto nesmes naravno da pravis mesavinu kad ga budis, i steljivo prskati u cilindar u toku uzimljavanja.
aaa kod 4 taktasa moras da menjas ulje posle zimnice a kod 2 taktnog nema ulja ;D ;D ziveo 2 taktni motor E-tec, TLDI i ostala familija ;D ;D
Bane:
--- Citat: captjerry 12, 01, 2009, 21:31:29 posle podne ---mada, ja se i vozim preko zime, nego pitam onako...
--- Kraj citata ---
Capt,
slažem se sa tobom, najbolja konzervacija je....
voziti se preko cele godine! Ovo malo leda neće bitnije promeniti stvari, zar ne?
namcor:
svaka čast majstore, sada mije jasno zašto hoćeš da mi prodaš selvu kozna koliko puta sije sastavljo i rastavljo možda si i zaboravio poneki šraf ili je ostalo viška delova,
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju