E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Zimske Inspekcije Vanbrodskih Motora

<< < (6/13) > >>

Kapetan:
http://www.inteh-v.co.rs/i

evo ih .. ali ne nadjoh nista sem raznih motora ...

captjerry:
OM,
konzervacija vanbrodskog cetvorotaktnog motora pretpostavljam ista...ovo za dvotaktne sam gledao (zamalo da napisem: necu da kazem gde da me admin ne bi obrisao - sta ti je fobija, strah u kostima)...uglavnom znam da se gorivo ispusta iz lonceta karburatora i sve ono sto si naveo....ali za 4 takt nemam pojma...
mada, ja se i vozim preko zime, nego pitam onako...

Outboard Master:

--- Citat: captjerry  12, 01, 2009, 21:31:29 posle podne ---OM,
konzervacija vanbrodskog cetvorotaktnog motora pretpostavljam ista...ovo za dvotaktne sam gledao (zamalo da napisem: necu da kazem gde da me admin ne bi obrisao - sta ti je fobija, strah u kostima)...uglavnom znam da se gorivo ispusta iz lonceta karburatora i sve ono sto si naveo....ali za 4 takt nemam pojma...
mada, ja se i vozim preko zime, nego pitam onako...

--- Kraj citata ---

kod 4 taktnog je ista procedura samo sto nesmes naravno da pravis mesavinu kad ga budis, i steljivo prskati u cilindar u toku uzimljavanja.
aaa kod 4 taktasa moras da menjas ulje posle zimnice a kod 2 taktnog nema ulja  ;D ;D ziveo 2 taktni motor E-tec, TLDI i ostala familija  ;D ;D

Bane:

--- Citat: captjerry  12, 01, 2009, 21:31:29 posle podne ---mada, ja se i vozim preko zime, nego pitam onako...

--- Kraj citata ---

Capt,
slažem se sa tobom, najbolja konzervacija je....
voziti se preko cele godine! Ovo malo leda neće bitnije promeniti stvari, zar ne?

namcor:
svaka čast majstore, sada mije jasno zašto hoćeš da mi prodaš selvu kozna koliko puta sije sastavljo i rastavljo možda si i zaboravio poneki šraf ili je ostalo viška delova,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju