E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Zimske Inspekcije Vanbrodskih Motora

<< < (5/13) > >>

Outboard Master:
kod broskih motora je konserviranje malo obsirnije, mora da se radi puno sa antifrizom i nije tako brzo zavrsljivo kao kod vanbrodkog motora, ali ja mislim da su za brodske motore 50 evra sasvim ok.

Outboard Master:

--- Citat: Pera GARMIN  12, 01, 2009, 21:08:03 posle podne ---Ja sam na preporuku prodavca kupio Quicksilverov Corrosion guard umesto WD40.
Gušći je i bolje prijanja za metalne površine (ne curi). Mislim da je čovek u pravu...

--- Kraj citata ---

tacno pero i bolji je guard...
samo ako ja ovde pocnem da razbacijem neke produkte sto u srbiji mozda nema da se kupe i to je glupo zato sam mislio da naglasim WD40 kao solidnu mogucnost.
ja sam uzimao za to YACHTICON- ov preparat koji je absolutno ludilo , nakon 5 minuta se stvori matiran zasticujuci film po motoru.
http://cgi.ebay.de/YACHTICON-Motor-und-Vergaser-Konservierung_W0QQitemZ320161746925QQcmdZViewItemQQptZBootsteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item320161746925&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Kapetan:
nije ni skup 8 evra ... a kapiram d asa jednim moze da se odradi 20 motora ...

Outboard Master:

--- Citat: Kapetan  12, 01, 2009, 21:14:50 posle podne ---nije ni skup 8 evra ... a kapiram d asa jednim moze da se odradi 20 motora ...

--- Kraj citata ---
jeste 8 evra pa + postarina 7 evra  ;D ;D ;D
nemoze 20 motora , 1 spray za 1 motor... isprobaj pa ces mi verujes a i ja sam mislio kao ti dok nisam narucio spray.
Da sam imao jos jedan taj spray naprskao bi i trailer sa njime  :o :o :o kaobojagi da i njega zastitim :D :D

EVO NA OVOJ SLICI se lepo vidi kako je Spray presvukao motor sa finim masnim filmom

Pera GARMIN:
Fogging oil i corrosion guard su bili svaki po 12 ili 13€ krajem 2007, ako se ne varam, u firmi Inteh V (uvoznik Mercury).
Bile su užasne gužve u gradu pa nisam mogao da stignem do njih, a oni mi poslaše sprejeve City Expresom sa otkupninom, milina!

Mislim da sam potrošio tek 1/2 Corrosion Guarda posle druge konzervacije motora, uz obilato prskanje spoljnašnjosti.
Potrošnja fogging oil-a je mizerna, dva cilindra na mom suzukiju ne mogu mnogo spreja da prime :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju