Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Formiranje marine u Novim Banovcima
Kapetan:
lim 5mm je za privredne objekte u koje spadaju i marine ...
bugi:
Ok...sama marina tj. splav
Ponton mi ne deluje kao objekat...ne moze to biti isto
Npr. vojni pontoni imaju lim 1.8 max 2 mm i ko moze reci da to nije dovoljno
poljo:
Pravite i premostite zimu ili dvije. Dok se drzava sjeti Vas procice barem godinu dvije . Moj je predlog da u isto vrijeme registrujete klub , udruzenje , grupu gradjana ... mi smo to uradili i nije bas tako lose ispalo . Siguran sam da ako pocnete nesto i to mala grupa bice i rezultata . Imate moju a i podrsku Kluba "moja ladja " Brcko . Ako treba nesto da se pomogne ... tu smo
LSI:
--- Citat: poljo 13, 12, 2010, 20:36:30 posle podne ---Pravite i premostite zimu ili dvije. Dok se drzava sjeti Vas procice barem godinu dvije . Moj je predlog da u isto vrijeme registrujete klub , udruzenje , grupu gradjana ... mi smo to uradili i nije bas tako lose ispalo . Siguran sam da ako pocnete nesto i to mala grupa bice i rezultata . Imate moju a i podrsku Kluba "moja ladja " Brcko . Ako treba nesto da se pomogne ... tu smo
--- Kraj citata ---
:good:
Kad vidim šta ste vi napravili kod vas jasno mi je koliko biste mogli nama da pomognete.
Ali nešto moramo i sami.
Za početak - da počnemo.
A davno je rečeno: Ko sebi pomaže i Bog mu pomaže...
Kapetan:
ako ga registrujeto kao privredno drustvo zovite :)
sto se pontona tice napravite ga KVALITETNO, pa maka i na buricima ... ako je kvalitetan sutra te burice mozete da sklonite a da stavite PVC cevi...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju