Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Formiranje marine u Novim Banovcima
SALE NB:
Uspećemo! Na kraju, neko mora započeti. :good:
Ako krenemo npr. Zoki, Vlada, LSI, Mezija i ja, to je već 5 plovila, ako dodamo 2-3 koja su već tamo, proći ćemo sa 2.000 mesečno za čuvara. A poprilično sam siguran da ćemo tu cifru plaćati samo 1-2 meseca!
Čim malo izreklamiramo stvar, pojaviće se hrpa gotovana. Takvi smo mi Srbi! :biggrin:
deda:
--- Citat: kacintata 26, 11, 2010, 19:37:49 posle podne ---pozdrav veljko.vac vidim do godine lepu i pozitivnu ekipu......i svi zvezdasi
--- Kraj citata ---
Ako tako bude onda ste pukli unapred! :lol: :lol: :lol:
Salim se naravno,samo napred!
Dule HU:
Ja ću buriće da im dam iako sam grobar jer su crvene boje.
Nego deda jel si čuo da će građani Kraljeva da uplate pomoć Zvezdi, kažu ljudi da je potrebnija zvezdi nego njima.
LSI:
--- Citat: Dule Hy 26, 11, 2010, 21:28:15 posle podne ---Ja ću buriće da im dam iako sam grobar jer su crvene boje.
Nego deda jel si čuo da će građani Kraljeva da uplate pomoć Zvezdi, kažu ljudi da je potrebnija zvezdi nego njima.
--- Kraj citata ---
Dule, care!
Idem da pročitam ovu rečenicu mom sinu...
bugi:
Ne bih da mracim celu pricu ali i vas ce da dokaci inspekcija...mislim moracete biti marina ali to i nije neki problem jer ste ozbiljni ljudi
Sto se tice burica pitanje je kako ce to biti regulisao...neke najave postoje da ce morati biti pontoni sa limom 2 ili 3 mm...mada ne znam kako misle onda silne vikendice tj splavice da maknu sa vode
Jedino gde ja tu mozda mogu pomoci je gotova konstrukcija pod koju se podmecu burici
Mislim da imam jednu...proverim pa javim
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju