Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Formiranje marine u Novim Banovcima

<< < (14/14)

djera1:
Sta se desilo sa marinom. Tek sada naleteh na ovu temu. Ideja mi se dopada. Jeli to jos uvek aktuelno.   

SALE NB:
Pa... spala knjiga na jedno slovo! Iz raznoraznih razloga nije se mrdnulo dalje od lepih želja i planova.
Ja i dalje imam puno dvorište burića, tako da, ako se pojavi dovoljno zainteresovanih, i spremnih da se angažuju, cela priča može lako da se opet pokrene.

djera1:
Treba ponovo pustiti pricu , jer je to resenje za sporija plovila koja se cesto ili redovno koriste uzvodno od Zemuna. To bi ustedelo puno vremene i goriva za odlazak na te prostore . Mogla bi to biti i rezervna marina za mnoge Beogradske nauticare . Podrazumeva se da je racionalno koristiti je sest meseci u godini. Broj od deset zainteresovanih bi trebalo lako postici , ali pricu treba prosiriti po svim forumima pa da vidimo. Ako ne za ovu sezonu , onda za sledecu svakako. 

BEGEJ:
To su uglavnom zimske teme, a  leti kada treba da se prione na posao udare vrucine i eto ti svaki ostaje u dosadasnjim pozicijama. lol hi

MiletaStamat:
Pozdrav za Banovce, tek sam sada pročitao ideju o pravljenju marine, mada je od početka teme prošlo dosta vremena . kakva je situacija sada sa marinom, da li se nešto od toga realizovalo. Skoro sam kupio čamac, do sada se nalazio na Adi u rukavcu, pre mesec dana  sam ga izvukao na suvo kod sebe u dvorište da bi ga malo na proleće sredio. Razgledam mesta gde bih od proleća držao čamac. Živim u Batajnici, pa mi se dopada ta ideja o marini u Banovcima, ide zima, ali ako je to aktuelno od proleća mogao bih vam se pridružiti, pomoći malo, makar radnom sangom, naravno ako me primate. Pozdrav.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju