E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan
LSI:
Ako sad ne prestanemo, Mesečar će zaboraviti šta je hteo da nam kaže i pokaže kad je počeo ovu temu.
Bolje da malo ohladimo :heat:
mesechar:
Jjeste totalno mi temu pretvoriste u sagu o mushko-zenskim odnosima da sam to hteo iz prve ruke popdneve bi provodio kuci i slusao sve ovo ali ne ja sam imao izbor i odabrao sam da sredjujem camac po ladnom, kishi ,mrazu i to zato sto zene ne vole da borave na ladno i to je valjda jedan vid slobode ogledalce je moje!! i postavio sam ga sa optimistickom zeljom da se obrijem u rano letnje jutro na svom camcu i da uzivam u suncu koje izranja na reci!
Ne zelim da se pogresno protumaci ova moja izjava sve ja to postujem i zene i deca i vizije renesansnih umetnika iz devetnestog veka ali camac je moja ljuljajuca ambasada mira i spokoja mesto u pokretu koje ne hvata korenje dosade i pasivnosti !
mesechar:
nastavak sledi uskoro spremam nove gadzete obaram rekord utrpavanja svega potrebnog i nepotrebnog na 5.2mx2.2m i naravno da je sve zaista funkcionalno ni jedan cm nece biti neiskoriscen!! :)
mesechar:
sa prvim toplim danom izleteh i ja na moju ladju palo je izvlacenje aparata za zavarivanje brze prepravke prohroma na pramcu i ugradnja reflektora sve probano i prelazak na sitnice tipa magnetici za vrata na ostavama i nesto jos prchkanja oko strujice sve u svemu dobro iskoriscrn dan za zezvzechenje !
par slicica da osetite atmosferu ko nije iskoristio ovaj neobicno lep i topao dan!
mesechar:
jos koja slika
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju